Slik finner du ut strømkilden Krav til et hjem

July 7

Slik finner du ut strømkilden Krav til et hjem


Enten du bygger et nytt hjem eller remodeling en eksisterende, er det elektriske systemet en av de viktigste komponentene for å være sikker på at du får riktig. Sikkerhet og bekvemmelighet er en faktor, og et elektrisk system som ikke kan håndtere behovene til et hjem kan være ikke bare en hodepine, men et problem hvis du ønsker å selge ditt hjem senere. Bygningen inspektør vil kreve en elektrisk plan, og i tilfelle av en eldre hjemme hvis den elektriske tjenesten er utdatert kan du bli pålagt å oppgradere til en høyere amp system for å møte koder.

Bruksanvisning

1 Kontakt din lokale bygningen avdeling og be om en kopi av de elektriske koder for bygging og ombygging. Snakke om dine planer med bygningen inspektøren og få noen råd eller tips de har for deg før du begynner. Bygge inspektører er generelt folk som er eksperter på området som tidligere var entreprenører og har omfattende kunnskap om både kode krav og hvordan du kan få jobben gjort på best mulig måte.

2 Finn ut om tjenesten til ditt hjem er utdatert og må oppgraderes. For eksempel mange eldre boliger har kun en 60 amp service. Når disse husene ble bygget, fikk elektriske apparater som mikrobølgeovn, klimaanlegg og elektronikk ikke finnes i hjemmene. Bygningen kode handout vil fortelle deg hva grunnleggende tjenesten er nå nødvendig og når oppgraderinger er pålagt. Dersom grunnleggende tjenesten må oppgraderes, vil det må gjøres av en elektriker.

3 Tegn et diagram av ditt hjem og hver elektrisk krets. Inkluder tilleggene du gjør hvis du legger på til hjemmet og alle nye kretser du skal bygge, hvis du bare remodeling. Marker hver elektrisk krets i rommene, og deretter bestemme hvor hvert rom vil bli brukt. Et soverom vil ha standard bruksområder, men noe som på kjøkkenet eller stuen hvor TV-apparater, datamaskiner og spill-systemer kan være i bruk vil trenge mer kraft og kretser.

4 Lag en liste for hvert rom for alle elektriske apparater. De fleste har en rating på strømforbruk i watt. Sørg for å legge i ovnen, klimaanlegg og andre mekaniske systemer du har som krever elektrisk service. For store hvitevarer ser på bruken av selve elementet. Platen har en bruks vurdering på selve apparatet, og spenner variere. Disse elementene vil være ting som din tørketrommel, oppvaskmaskin, komfyr, eller varmtvannsbereder. Gi hvert element og bruk verdi på samme linje tvers fra beskrivelsen. Legg hvert rom for å få en verdi for det rommet. Multipliser dette tallet med 40 prosent for å få en total wattstyrke beregning. Grunnen til å bruke 40 prosent er at apparater ikke kjøre 24 timer i døgnet, eller alle samtidig.

5 Bestem belastningen fra sentralfyr eller luft, avhengig av hva som er størst ved å finne vurdering på apparatet. Legg dette nummeret til den totale separat.

6 Beregn arealet av de okkuperte områder av hjemmet. Inkluder kjelleren hvis du vil bruke det til mer enn lagring, for eksempel en rec rom. Multipliser din arealet av tre for å bestemme et tall som er beregnet i watt som kreves. Eksempel, en 1800 kvadratfot huset base watt for denne formelen er 3 x 1800 = 5400.

7 Legg sammen arealet til watt beregning, vil den totale watt apparater du beregnet, og deretter tallene fra store systemer som klimaanlegg. Del dette med 240 (volt) for å bestemme det samlede elektriske belastnings behov. For eksempel en 50 000 watt bruk delt på 240 volt som er den grunnleggende spenning i en krets, tilsvarer 208 ampere elektriske tjeneste nødvendig.

8 Consult både ledningsnett og regler du har mottatt fra bygningen avdelingen og all informasjon du har fra din elektroentreprenør, hvis du har leid en. Eventuelle store oppgraderinger som nye tjenesten må utføres av en lisensiert kontraktør om tillatelse til å bli godkjent, men noen mindre jobber kan gjøres av hus. Behovene for ditt elektriske system som du nettopp har beregnet og dine byggeforskrifter vil fortelle deg som gjelder for deg.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com