Hvorfor Er GE Ice Maker ikke fungerer?

September 11

Hvorfor Er GE Ice Maker ikke fungerer?


Å ha en ismaskin innebygd i kjøleskap gir en jevn og enkel tilførsel av isen når du trenger det. Men i noen tilfeller kan det hende at ismaskin klarer å dispensere is, så du har ingen måte å kjøle seg ned drinker. Hvis du eier en GE kjøleskap med ismaskin, er det flere grunner til at det kanskje ikke klarer å produsere is. Du kan reparere mange av disse problemene uten å ringe en servicetekniker.

Vannforsyning Issue

Din GE ismaskin kan ikke produsere is hvis det er et problem med vanntilførselen. Pass på at vannlinjen er installert i henhold til instruksjonene i kjøleskapet brukerhåndboken. Hvis det er riktig installert, må du kontrollere at vannkranen den vris til "On" posisjon slik at vannet kan nå ismaskin.

Feature slått av

Din ismaskin vil ikke fungere hvis funksjonen er slått av. På standardmodeller, er det vanligvis en "On / Off" bryteren i ismaskin rommet selv, så sjekk for å være sikker på at det er i "On" posisjon. Hvis kjøleskapet modellen har et digitalt kontrollpanel, trykk på "Ice Off / Lock" -knappen på panelet for å snu ismaskin på igjen. Et ikon vises i skjermpanelet slik at du vet når dispenseren er på. På LCD-modeller, må du ha tilgang til ismaskin kontroller gjennom innstillings og systemmenyer for å slå den på.

Temperaturen for høy

Hvis temperaturen i fryseren er for høy, kan ikke vannet fryse inne i isen maker å produsere is. Fryseren kan være for varm hvis kjøleskapet er nylig installert. La kjøleskapet for å sitte i ca 24 timer, så fryser enhet kjøler ned helt og ismaskin bør være i stand til å dispensere is.

Ice Stuck in Maker

I noen tilfeller kan stykker av is seg fast i isen maker, hindrer den fra å gjøre ekstra is. Slå av ismaskinen og fjern eventuelle kuber som sitter fast. Hvis de er frosset til sidene av ismaskin, kan du bruke en smør kniv til å lirke dem løs. Når isen blokkering er fjernet, snu ismaskin tilbake på slik at den kan produsere fersk is.

Ice stablet opp

Når isen hauger opp i ismaskin lagringsbeholderen, slås enheten automatisk av. Juster isen i skuffen slik at den er i vater, og se om isen maker produserer is. I tillegg, hvis du ikke har tenkt å bruke isen for en lengre periode, slå av ismaskinen så isen ikke hoper seg opp i beholderen og fryse sammen i en blokk.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com