Hva trenger jeg å gjøre før du installerer glassfliser i dusj med Prefab Shower Pan?

August 8

Glass fliser er et godt valg for dusjen fordi de er helt vanntett, kan renses opp lett og er svært motstandsdyktig mot flekker. Men hvis du ønsker å legge glassfliser til en dusj med en prefabrikkert dusj pan, må du ta noen skritt først. Hvis dusjen pan er allerede installert, fokus på prepping veggene dusj. Hvis ikke, må du først installere og lodde dusjen pan før du tenker på flislegging veggene.

Installere Pan

For å installere dusj pan, må du fjerne den gamle dusjen base ved å rive ut eksisterende vegger, kutte drainpipe, og skyve bunnen ut av dusjen alkove. Det neste trinnet er å koble en ny avløp til sluk linje ved hjelp av to-tommers rør. Når du har installert en ny tappelinje, og kjøre den opp dreneringshull i gulvet dusj, installere den nye dusjen base og nivå det med shims. Deretter kobler den nye tappelinjen til dusjen base med en kompresjon vaskemaskin, eller ved å lime den nye avløpsrør til dusj basen avløp med PVC sement.

Installere Sement Board

Sement styret er svært vannavstøtende, så det er et perfekt valg for et underlagsmateriale på dusjvegger. Ta den ekstra kostnaden for en mer varig dusj. Dusjen basen har en flens som er montert på veggen innramming i dusjen krok, og den sementplater installeres over denne flensen. For å komme i gang, måle veggene og kutte sementplater til disse målingene ved å score det med en heavy-duty barberhøvel og knipser det som gips. Da passer det sementplater over dusjen pan flensen og skru den på veggen innramming med sement styret skruer.

Mørtel og Grout

Før du begynner å installere fliser, trenger du noe å følge dem til sementplater. For glassfliser, er en spesiell type mørtel nødvendig. Det kalles latex endret thinset mørtel, og dens egenskaper er bedre egnet til å holde glassfliser og gjøre dem følge. Du vil blande dette spesialmørtel i en bøtte med vann etter det blandingsforhold som er anbefalt av produsenten av fugemasse, så spre det på veggene og begynne flislegging veggene. Men få verktøy og forsyninger klar før du blander den første batch.

Få din Verktøy og rekvisita Klar

For å kunne passe dine fliser på veggen, bestemte kutt er nødvendig, og glassfliser kan bare bli kuttet ved hjelp av et glass flis kutter. Hvis du har en våt så vil dette også skjære glass fliser, og kan gi mer presisjon. Ulike typer kniver er tilgjengelig, inkludert klemming knipetang som tar av hjørner og små biter av flis, og scoret verktøy som skjærer overflaten på flisen slik at en presis blunk langs delestrek. Andre nødvendige verktøy inkluderer en blanding fat for mørtel, flate og fjær hånd trowels å mikse og spre mørtel, og en dupp verktøy for å spre fugemasse over flisene etter installasjon.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com