Forskjellen mellom dyne sett og Duvet Stiller

January 13

Mange mennesker blir forvirret over forskjellen mellom en dyne og et dynetrekk. En dyne kan være riktig for en person, men ikke passer smaken av neste person i det hele tatt. En skikkelig forklaring skal veilede deg slik at du gjør det riktige valget for soverommet.

Størrelse er viktig

En dyne er vanligvis større enn en dyne cover. En dyne dekker sidene av sengen uten å berøre gulvet. En dyne, på den annen side, har en tendens til å være mindre, som dekker bare toppen av sengen.

Dyne Classic Definition

En dyne er et dekke. Den ble brukt i gamle kongelige tider for de rike og ble fylt med dun fjær. Den har en åpning på den enden som kan kneppes eller bundet lukket.

dyner dag

Dagens dyner brukes til å dekke dyne settene; spesielt, down-fylt dyner. Siden dundyner pleier å være så dyrt, de vanligvis bare komme i hvitt. Dynetrekk tillate du farge valg når dekker dyne.

Velge en dyne

Når du velger en dyne, er det viktig å huske at de er mindre enn dyne settene. En dronning dyne ville kreve en king-size dynetrekk.

Definisjon av Trøst

En dyne er vanligvis fylt med kunstige materialer. Det er å foretrekke valg for å holde varm og komfortabel i stedet for flere tepper.

Hjelpemiddel Dyner

En dyne sett gir en enkel løsning for soverommet ditt behov. Du kan enkelt matche putevar og bed skjørt med dyner i motsetning til dyne settene, som vanligvis selges som separate deler.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com