Lawn Spray Treatment for Lopper og flått

January 29

Lawn Spray Treatment for Lopper og flått


En loppe og tick problem i hagen din kan fort bli et problem i ditt hjem. Med kjæledyr og barn som kan plukke opp disse skadedyr mens du spiller ute, tar det ikke mye å ha en full-blåst angrep på hendene. Mens hundeeiere bør alltid behandle sine dyr med anti-loppe og krysser løsninger, plen spray behandlinger som er rettet mot lopper og flått kan lindre problemer eller forhindre eventuelle problemer før de oppstår.

vanlige ingredienser

Ifølge The Nebline, kan restinsektmidler som diazinon, chlorpyrifos og carbaryl sterkt redusere antall flått og lopper i hjemmet. Andre vanlige ingredienser inkluderer phenoxyphenyl og benzenacetat. The University of Florida IFAs Extension bemerker at Pyriproxyfen er en av de mest effektive behandlinger mot lopper og kan jobbe i inntil syv måneder. Når det kombineres med aktuelle behandlinger som er laget for dyr, eller til og med resepter fra veterinær, kan plenen spray være svært effektive i å holde disse skadedyr ut av ditt hjem.

Identifikasjon

For å sjekke for lopper og flått i hagen, dra et hvitt laken over overflaten av gresset. Disse skadedyr vil vente på tuppen av hvert blad til å gripe til en vert. I dette tilfellet, vil de gripe inn i platen i stedet. Sjekk områder som barn og kjæledyr hyppige, som ulike skadedyr foretrekker forskjellige områder av verftet som kan ha mer eller mindre skygge.

Søknad

Les alltid etiketten og instruksjoner om insektmiddel spray du har kjøpt. Plen behandlinger kan komme i en rekke medier, inkludert flytende eller pulver. Ikke bland pulver med vann med mindre instruksjonene spesielt kaller for det. Vanligvis insektmidler bør brukes på en tørr plen, spesielt i skyggefulle områder hvor barn og kjæledyr har en tendens til å spille i to til fire ukers mellomrom.

pet Solutions

Mens plenen spray kan ta vare på en stor del av loppe og tick problem, hvis kjæledyret er bærer noen form for disse skadedyr på dem, de kommer til å gjøre det i ditt hjem også. Bruk en loppe kam jevnlig for å se etter tegn på disse skadedyr, alltid inspisere pelsen for flått etter at de har vært ute og forsiktig fjerne eventuelle flått som har festet seg. Sjampoer fungerer godt for å drepe lopper og egg, men ifølge Consumer Reports, loppe krage er ganske ineffektiv. Produkter som Advantage (imidakloprid) eller Frontline (fipronil) påføres mellom skulderbladene av hunder og katter, og kan drepe lopper og flått i flere måneder.

betraktninger

Uansett hva forebygging behandlinger du har implementert med dine barn eller kjæledyr, bør du alltid se etter og fjerne eventuelle flått eller lopper som har funnet sin vei inn på huden eller i pels. Flått bør fjernes ved å holde så nær huden som mulig med en pinsett, og trekke rett ut. Bruk aldri en vridende bevegelse da dette kan lodge hodet i huden og tvinge flåtten til å frigi skadelige stoffer. Hvis lopper finner veien inn i huset, grundig vask sengetøy og leker, støvsuge hele hjemmet og kast de brukte vakuum poser, siden loppe egg kan utvikle inne og føre til re-infestation. Aldri bruke plenen behandlinger direkte til kjæledyr.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com