Hvordan Plant gressfrø i vinter

March 7

Planting vinter gressfrø er vanlig i varme sørvest, men er også mulig i snødekket eller kaldt klima også. I sørvest, er plante gress frø om vinteren kalt "seeding" fordi du plante over en sovende plen på Bermuda gress. I snørike, kaldt klima, planting vinter gressfrø kalles "sovende vinter seeding" fordi du legger gressfrø enten oppå eller under snøen til våren, når det begynner å vokse.

Bruksanvisning

planting

1 Velg den metoden best for plenen basert på klimaet der du bor. I klima som har en svært varm sommer, for eksempel sørlige Arizona, velger vinter rug seeding. I klima, der det er veldig kaldt eller har snø, velger sovende seeding eller plassere frøene på toppen av den kalde jord eller snø og vente til våren.

2 Uansett hvilken metode du velger å plante gress frø, er det viktig å forberede jorda. Till jorda ved å vri det over med en rototiller eller spade og rake. Fjern ugress, steiner, dødt gress og pinner. Legg god matjord hvis jorda er lite næringsstoffer. Gjødsle jorda med en startpakke gjødsel.

3 Velg plante frø. For varme sommerdager klima som har Bermuda gress plener, velger vinter rug gress. For sovende seeding plener velge frø som fortsatt er i deres skrog, som unhulled rug gress, unhulled svingel eller unhulled Kentucky bluegrass. Unhulled frø vil være beskyttet av skallet sitt og lå sovende til snøen smelter og frøene synke ned i varm jord.

4 seeding av Bermuda gress krever en av to metoder for forberedelse og planting. Lufte plenen ved poking hull i plenen med en lufting verktøy, eller klippe plenen kort og deretter tekke den med en tekking maskin. Lei en tekking maskin fra en plen og hage sentrum eller betale en landscaper å gjøre det for deg. Spre vinter rug på toppen av plenen med et frø spreder og deretter kaste ned et lag med matjord blandet med gjødsel.

For kalde, snørike klima, spre unhulled frøene ned før den første snøen faller. Snøen vil holde frøene på plass.

5 Vann vinter rug gress frø plantet på toppen av sovende Bermuda gress plen. Holde bakken fuktig ved sprinkling plenen med vann om morgenen, og på ettermiddagen hvis været er veldig tørr. Seed plantet på toppen av snøen vil bli vannet av snøen smelter, slik at du ikke trenger å vanne unhulled frø.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com