Hvordan bygge Med Betong & plastflasker

January 8

Hvordan bygge Med Betong & plastflasker


Hvert år millioner av plastflasker brukes og kastes, raskt fylle deponier. Mens noen innsats er plassert i resirkulering av dette plast, gjøre det er en omfattende prosess som tar tid og energi. Flaskene selv om kan tas i bruk. Betong er en sterk og fleksibel byggemateriale, og når den skal brukes i forbindelse med plastflasker og poser, kan skape nyttige strukturer. Bygg med betong og plastflasker er bare et spørsmål om å danne kjernen av strukturen med flaskene og deretter forsterkende at kjerne med betongen. Selv om ikke så sterk som betong bare strukturer, disse flaske strukturene er brukbare, kan bygges billig, og bidra til å resirkulere et produkt som er allment tilgjengelig.

Bruksanvisning

1. Mål lengden og bredden av plastflasker til størrelse på rammen for deres struktur. Flasker av samme størrelse skal brukes til konsistens.

2 Opprett en metallramme for vegger ved hjelp av stål armeringsjern. Sveise armeringsjern inn i en ramme, plassere jernet hver sjette inches hele rammen. Bygge rammeverket for å forlenge lengden på betongvegg, stort nok til å holde plastflasker, og en tomme høyere enn de samlede høyder bestemt antall flaske lag som du bruker.

3 Monter hønsenetting på utsiden av metallrammen for å tjene som en metall lekte for å holde betongen overlegg. Bind hønsenetting til jernet ved hjelp av metalltråd på hver seks tommer krysningspunkt.

4 Fyll plastflasker med plastposer og bakken plastmaterialer for å tjene som en isolator.

5 Bland sementen i henhold til produsentens anvisninger, og deretter plassere et lite lag av sement i bunnen av rammen omtrent en halv tomme dype til å tjene som en base.

6 stable flaskene i ledningen rammen står oppover og lagdelte å bygge høyde. Plasser plastposer mellom flaskene for å fylle eventuelle hull. Trykk på det første lag av flasker bestemt inn i sementen basen.

7 Legg et lag av betong på hønsenetting. Trykker betongen gjennom ledningen og metallet rammeverket, slik at betongen er lagdelt mot plastflaske og poser innenfor. Anvende flere lag med betong inntil man har en betongskall en halv tykk på hver side av hønsenetting. Fylle den siste en halv tomme fra rammeverket over det øverste laget av flasker med betong, og deretter flater veggen.

8 Glatt overflaten av betongen ved hjelp av et metall sparkel, og deretter tillate betongen å herde fullstendig.

Hint

  • Fyll flaskene med sand for en mer solid konstruksjon for å støtte tyngre takmaterialer.
  • Bygg med plastflasker er fortsatt i den eksperimentelle scenen, kan strukturer bygget med denne prosedyren ikke være i stand til å stå opp mot tøffe miljøforhold som orkan, jordskjelv eller flom.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com