Hvordan erstatte skapdører og skuffefronter

April 21

Hvordan erstatte skapdører og skuffefronter


Du elsker fargen på skap og tror de er godt laget og holdbart, men du bare ikke forelsket i stil lenger. Du trenger ikke å erstatte dem med noe helt nytt bare fordi du er lei av design. Kvalitet kabinettet er dyrt. Hvis du er på et stramt budsjett kan du ende opp med å erstatte dine gode kvalitet skap med noe lavere kvalitet bare for å spare penger. Sett skapene du allerede har til god bruk ved å gi dem en ansiktsløftning. Bestill ny skuffefronter og skapdører for å erstatte den gamle, og du vil ha et nytt kjøkken på kort tid.

Bruksanvisning

1 Kjøp materialene du trenger for å reface skapdører og skuffer. Mål dine eksisterende dører og skuffer for eksakte spesifikasjoner. Arbeid med et kabinett forhandler for å finne en stil og farge som utfyller rammen du der du vil bli hengende dører og skuffer.

2 Fjern de gamle dører og skuffer. Fjern skruene fra dørhengslene og sette alle bitene til side for å bli kastet bort.

3 Evaluere skuffe boksene. Hvis du har en fire-sided skuff boks med et skilt som er festet til fronten, kan du fjerne hele platen fra forsiden av skuffen. For en tre-sided skuff boksen, fjerne skuffen fra skapet. Klipp av overhengende panel på hver side av skuffen med en sag.

4 Fest de nye hengsler til regjeringen rammer med en drill. Fest dørene til hengslene. Åpne og lukke dørene flere ganger for å sørge for at de blir hengt riktig. Juster skruene og hengsler til dørene er riktig plassert.

5 Sett de nye skuffefronter ved å bore et hull fra innsiden av skuffen gjennom fronten. Plasser den nye skuffen plate på forsiden. Fest platen med skruer.

6. Bore et hull for skuffen maskinvare fra innsiden av skuffen boksen gjennom frontplaten. Fest maskinvare med en skrue.

7 Bor hull i skapdørene for kabinettet maskinvare. Fest maskinvare med skruer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com