Dekorere ideer for barnerommet

August 26

Å ha ditt eget soverom kan være en fantastisk opplevelse for alle barn. Et soverom med sin egen gir et barn muligheten til å ha sin egen personlige plass. Dekorere et barns soverom kan bli mye moro. Opprett et soverom fylt med fargerike sommerfugler. Male et soverom som inviterer en tur for å se resten av universet. Slå enda et rom i midten av byen inn i en hage av blomster. Bruk fantasien for å hjelpe et barn å utforske sine egne drømmer.

Butterfly soverom

Sommerfugler er ofte en kilde til fascinasjon for barn. Barn er tiltrukket av insekt lyse farger og raske bevegelser. Sommerfugler er også lett å trekke. To kurvene fester seg til sidene av en langstrakt oval. Start med å male veggen en myk farge som lys rosa eller gul. Legg sommerfugler langs veggen ved å male dem på frihånd eller bruke en precut sjablong. Plasser en sommerfugl-formet teppe på gulvet. Hvis du ikke finner en du liker, lage din egen. Klipp ut en sommerfugl form fra en eldre teppe. Sy på detaljer som antenner og vinge farger med ekstra stoff. Bruk butterfly formet knotter for skuff håndtak og som dørhåndtak. Lag en tredimensjonal sommerfugl kunst å henge på veggen. Twist ledningene til å gjøre en sommerfugl form. Dekk ledninger med tynt stoff som gasbind. Plasser på veggen med vegghengere.

Verdensrommet

Slå indre plass i verdensrommet med en plass-themed rom. Plasser glød-i-det-mørk stjerne klistremerker på veggen i figurer av konstellasjoner. Line opp planetene i størrelse orden på veggen med maling. Lag en lysarmatur i form av solen ved drapering gule stoffet over det. Fest små ledninger til sidene og legg oransje og rødt stoff over ledningene for å etterligne solens stråler. Ved hjelp av stoff maling, male bilder av Jorden på sengetøy. Kjøp et teppe i form av stjerne-skip for gulvet.

hage soverom

En hage er en inspirasjonskilde for en hage-tema soverom. Male veggene lyseblå å tjene som et bakteppe for hagen. Linje gulvet med grønne tepper å imitere gress. Maling små dyr slik som katter og kaniner langs bunnen av veggene. Tegn sommerfugler og fugler på toppen av veggene. I midten tegne bilder av blomster. På den ene veggen sted kurver på en tre pinne. Pynt med blomster. Bruk for ekstra lagringsplass for leker og klær. Hang gardiner med en floral tema. Lag din egen spesielle gardiner ved å tegne blomster med tekstilmaling på vanlig hvitt stoff. Hold den på plass med floral vegg knagger. Lag din egen vegg kunst med skum. Skjær skum i form av en blomst. Maling design på skummet. Lim en vegg henger på ryggen på kunsten og henge på veggen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com