Hvordan fikse en Faded Hardwood Floor

September 6

Tregulv er vanligvis farget med gjennomtrengende beis, som mørkner den naturlige korn av tre, slik at du kan se det bedre. En polyuretan gloss forsegler flekken. Når flekken begynner å falme med alder og bruk, kan du re-flekker på parkettdekke, men den gamle flekken må slipes av først. Det er en støvete, rotete prosess, men til slutt vil du ha en fullt restaurert gulvet. Se din lokale gulv forhandler for å leie en trommel sander og kjøpe slipebånd.

Bruksanvisning

1 Legg trommelen sander med den tyngste slitasje nivået av slipepapir: 30 grus. Kjør sander over gulvet i en vinkel diagonal til styrene, så det er sliping av det øverste laget av finish og begynner å utsette bart tre under. Kjør sander over hele gulvet.

2 Støvsug gulvet for å plukke opp støv.

3 Gjenta trinn 1, med den neste groveste nivå av slipebeltet (60 grit), men drevet slipemaskin i motsatt retning som før, slik at det fortsatt kommer skrått til retningen av platene, men vinkelrett på retningen av den første slipe . Sug opp støv.

4 Sand gulvet to ganger til, med de to gjenværende nivåer av slipepapir, slutter med den fineste en (120 grit). For de to siste sandings, kjører maskinen i retning av gulvbordene. Vacuum. Gulvet bør være flat, nakent og glatt.

5 Bruk en flekker pensel til å påføre tregulv flekken til styrene, som starter i lengst hjørne av rommet fra døråpningen, slik at du kan jobbe deg ut. Pensle det på tungt nok til at det bassenger på tre. La den sitte i ett minutt, deretter tørke opp overflødig flekken med gamle filler. Børst og tørk i retning av styrene. Gjør hele gulvet. La gulvet tørke i en hel dag.

6 Hell polyuretan gloss på gulvet i samme motsatt hjørne som du startet med under fargeprosessen, fastsettelse akkurat nok til å omfatte gulvet glans applikator. Bruk applikatoren til å trekke polyuretan tilbake langs gulvbordene, og legger mer glans etter behov. Arbeid i retning av styrene i kurs. Gjør hele gulvet.

7 La polyuretan gloss satt over natten. Sand det for hånd med 240-sandpapir, ved hjelp av raske, lette slag for å buff opp den blanke overflaten for å gi neste strøk noe å klamre seg til. Tørk opp støvet med gamle filler.

8 Gjenta prosessen med glatter og hånd-sliping gulvet for et andre strøk av polyuretan. Påfør et tredje strøk. La det tørke i 48 timer før du går på den.

Hint

  • Bruk støvmaske når du sand gulvet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com