Hvordan tømme vann fra en Steam Table

October 17

Hvis du jobber i food service lenge nok, før eller senere må du tømme vann ut av en damp-tabell. En damp tabellen holder og varmer vann for å holde maten varm på en buffet bar. De fleste damp tabeller bruke tappepluggene for å fjerne vannet fra damp bordet hver kveld. Det er viktig at du lar vannet avkjøles helt før du tømmer tabellen damp. Vannet i damp tabellen når temperaturer som vil føre til brannskader hvis huden kommer i kontakt med den før den er avkjølt.

Bruksanvisning

1 Slå av damp bordet og la bordet for å kjøle seg ned. Det er bryterne på forsiden av tabellen damp mye som en ovn eller komfyr. Vri bryterne til "Off" posisjon. Mens bordet er kjøling, fjerne mat magasinene og distribuere dem hvor de skal gå.

2 Se etter en tappepluggen under bordet. Noen damp bord har en tappeplugg i nærheten av sentrum av bordet. Andre damp bordene har en tappeplugg ved hvert reservoar åpning.

3 Plasser en fem gallon bøtte på tjenesten skuffen under tappepluggen. tjenesten skuffen er avsatsen på bunnen av tabellen.

4 Vri tappepluggen mot klokken og trekk ned med hånden for å åpne avløp. La vannet renne helt ned i bøtta.

5 Skyv pluggen opp og vri med klokken for å lukke avløpet. Tørk overflødig vann ut av damp bordet med et rent håndkle. Tøm fem gallon bøtte med vann.

Hint

  • Hvis du har en steam tabell uten avløp, scoop vann i en bøtte med en 10-tommers vann scoop.
  • La vannet avkjøles i tretti minutter før du prøver å tømme tabellen damp.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com