Hvordan identifisere et hus Plant

November 5

Hvordan identifisere et hus Plant


Kanskje du plukket opp en pen hus plante en dag, men det gjorde ikke har en identifiserende tag. Eller kanskje noen ga deg en plante som en gave, og du hadde aldri sett en helt som det før. Kanskje du har hatt et hus plante rundt en stund, men har aldri hatt noen anelse om hvilken type det er. Nå har du blitt nysgjerrig på identifisering stueplante. Med mengder av stueplanter i tilværelsen, kan det være ganske oppgave å finne ut hva slags du har, men det er flere måter å gjøre det.

Bruksanvisning

1 Se på nettet på nettsteder som blomsterbutikk Network eller Plant Care, som gir en rekke bilder av stueplanter. Du kan søke etter anlegg i sine gallerier. Legg merke til farge, form og størrelse på bladene, om planten vokser i lianer eller er mer busk-aktig, og om den blomstrer på visse tider av året.

2 Besøk et forum på en plante omsorg nettside slik som den på Garden nettet, laste opp et bilde av huset ditt anlegg og be samfunnet om hjelp identifisere anlegget. Du må kanskje bli med i fellesskapet ved å registrere og logge inn før du kan gjøre dette.

3 Kjøp en bok om stueplanter som har bilder av en rekke, og søke etter fabrikkens bildet. Du kan også finne disse bøkene på biblioteket.

4 Ta anlegget til en lokal barnehage eller annen plante butikk og spørre de ansatte om de kan identifisere hva slags plante det er. Kanskje du vil gå hjem med et nytt hus plante eller to også.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com