Utendørs Playset Installasjon

September 15

Utendørs Playset Installasjon


Putting et utendørs lekesett i hagen din kan gi timer med moro for barna. Selv om du kan trekke denne jobben ut, mange lekeplass pakker er lett nok til å sette sammen at alle med grunnleggende snekring ferdigheter kan sette dem sammen. I all sannsynlighet, er den vanskeligste delen av hele prosjektet skal være å få barna til å bestemme hvilke funksjoner de ønsker at deres nye swing sett å ha.

Bestem Place

For å finne det beste stedet å sette din utendørs lekesettet, bør du se etter et par ting. Unngå overhead ledninger eller andre hindringer som jordiske utitilites linjer og septik-systemer. Ring din lokale verktøy for å sikre at det ikke er noen nedgravde linjer eller avløp som kan forstyrre forankringssystemet for swing sett.

Velg lekeplassutstyr

Plukk fra utendørs Playset kits som er klar til å montere rett ut av boksen eller lekeplass kits som bare gir de grunnleggende maskinvare, og du levere veden. Bestem om du ønsker å bygge en grunnleggende tårn som inkluderer en huske og sklie, eller hvis du vil ha noe mer forseggjort som kan inkludere en fjellvegg for klatring, pirat tau, jungle gym funksjon eller en av mange andre alternativer. Husk alder og interesser av dine barn. Velg et utendørs lekesettet som de kan få mange år med lek.

Oppføre Utendørs Playset

Sett ut alle delene til lekeapparater. Ta deg tid til å lese og forstå instruksjonene.

Forbered tre stykker. Noen lekesett krever at du pakke inn stendere innlegg i beskyttende plast, mens andre lekeinnretninger komme forbehandlet. Hvis du velger å kjøpe ved til swing sett, måle og klippe hver brikke er nødvendig for bygging av lekesettet.

Monter utenfor rammen ved å koble de fire stående innleggene med styrene på toppen og bunnen. Sett en tredje rad med støtte boards på det nivået hvor du vil plassere lekesettet dekk. Samle alle bukseseler riktig eller de kan ikke støtte veden riktig.

Sett terrassebord på plass. Space dekk boards, slik at små biter av rusk og skitt faller gjennom. Avslutt dekk nivå med beskyttende vakt rail boards. Fest kalesjen eller skygge. Tilsett husker, sklie og andre funksjoner til lekesettet for å fullføre det.

Siste finpuss

Forankre lekesettet fast til bakken for å hindre tipovers. Sett fire jordanker i bakken så nært som mulig til lekeplassen. Vikle et anker stropp rundt bunnen av den lekesettet og gjennom øyet hullet av ankeret. Fest stroppen og anker til bunnen av lekesettet med et tidsetterslep skrue. Gjenta for de andre ankere.

Velg en fin mulch, sand eller ert grus å bruke som en pute for barn å spille på huskestativet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com