Slik installerer Energy Efficient innfelt lys

October 20

Slik installerer Energy Efficient innfelt lys


Den relative energieffektiviteten i et innfelt lysarmatur er bestemt av den type pære og armaturen huset. De mest energieffektive pærer er kompakte lysrør (CFLs) og LED (light-emitting diode). Du kan bruke en CFL med hvilken som helst standard innfelt armatur, eller installere en "fluoriserende" innfelt armatur for bruk med CFLs. LED-lys gir den beste energieffektiviteten og er tilgjengelig i innfelt inventar. Men dette er en ny teknologi, og inventar for tiden er ute av de flestes prisklasse. For noen innfelte armaturer som vil gå inn i en isolert taket, sørg for å bruke en lufttett, IC-rated (isolert tak) ligaen, for å minimere varmetapet gjennom ligaen boliger.

Bruksanvisning

Slik installerer Energy Efficient Innfelte lysarmaturer

1 Slå av strømmen til ligaen krets og andre kretser i prosjektområdet. Marker himlingsflaten for å angi nøyaktig midten av inventar. Om nødvendig, bruk en stud finder eller en hammer og finish spiker for å finne takbjelker i området. Installasjon varierer etter ligaen: noen inventar montere mellom bjelke par, noen montere på siden av en bjelke, og noen er rett og slett inn i hull i gips taket.

2 Marker et hull i taket for hver kamp ved å spore rundt ligaen bolig eller tegne en sirkel ved hjelp av en blyant kompass. Bruk en gips så å skjære ut hullet.

3 Fest hver kamp monteringsramme til takbjelker, som anvist. For insert-type (eller "oppussing") inventar, installere inventar etter at ledningsforbindelser.

4 Fest krets kabelen til ligaen eller koblingsboks på monteringsrammen. Fullfør ledningsforbindelsene i henhold til produsentens koblingsskjema

5 Installer ligaen, sikre den til monteringsrammen eller gips. Dersom taket allerede er isolert, dekke ligaen med isolasjon (for IC-rangerte kamper bare), som anvist. Installer en CFL designet for innfelt inventar. Slå på strømmen til kretsen og teste inventar.

Hint

  • Alt elektrisk arbeid må samsvare med den lokale byggeforskriftene. Ta kontakt med byens bygningen avdeling for anbefalinger.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com