Hvordan: Easy Wood Etterbehandling

September 11

Hvordan: Easy Wood Etterbehandling


Bruk av riktig finish til et stykke tre møbler eller gulv gjør forskjellen mellom en grov utseende stykke og et profesjonelt utseende jobb. Enten du har bygget varen selv eller ønsker å gran opp et stykke kjøpt fra noen andre, kan finishen gir et personlig preg. Flekken og finish du velger kan drastisk endre fargen på brikken, noe som åpner for en skreddersydd nyanse som matcher resten av ditt hjem. Med tid og tålmodighet kan du enkelt bruke en glatt, klar finish til et element.

Bruksanvisning

1 Sand overflaten av treet for å fjerne ujevnheter. Begynn med en lav-sandpapir, rundt 80 eller 100. Følg denne med en 120- eller 150-sandpapir. Gir en veldig glatt overflate med 180-sandpapir. Du kan bruke en elektrisk slipemaskin for brede flate overflater, men du må sand hjørner eller andre intrikat utskårne områder for hånd.

2 Hold et lys så pæren er på nivå med overflaten der du arbeider. Dempe eller slå av alle andre lyskilder i rommet. Lean ned og plassere øynene rett over fra lyset. Dette tilveiebringer den rette vinkel og belysning for å se eventuelle gjenværende ujevnheter i overflaten av treet.

3 Sand ut eventuelle gjenværende feil hvis nødvendig, og igjen sjekke alle overflater av prosjektet før du er sikker på at du har forberedt et best mulig underlag for etterbehandling.

4 Rengjør overflaten med en fuktig klut for å fjerne skitt og støv fra slipingen. Støv skaper en ujevn overflate, og resulterer i en rotete anvendelse av noe påført over den.

5 Påfør et tre conditioner for å sikre jevn absorpsjon av flekken og finish. Bruk dette balsam over hele overflaten av stykket, selv om du ikke har tenkt å farge og finish områder som undersiden. Dette gir deg umerkelige områder til stikkprøve.

6. Påfør både ønsket flekken og den valgte finish i en liten flekk på en umerkelig del av stykket, eller på et stykke avfallstre hvis du bygget varen selv. Hvis du ikke liker det ferdige farge, prøv en annen kombinasjon av flekken og finish, eller ikke flekker.

7 Stain veden hvis ønskelig.

8 Påfør finish til stykket etter at flekken har tørket. Bruk en syntetisk pensel til å bruke vannbasert polyuretan finish. Påfør oljebasert finish med en naturlig børste. Arbeidet med korn av tre.

9 Sand veden veldig lett med et stykke av stålull mellom strøk finish. Tørk bort søl skapt av slipeprosessen med en fuktig klut. Påfør påfølgende strøk på samme måte som brukes ovenfor. Ikke sand etter siste strøk.

Hint

  • Finishen brukes over flekken vil endre fargen. En oljebasert finish gir stykket en oransje overtone. Et vannbasert overflate mørkner fargen av flekken.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com