Hvordan identifisere løvverk planter

September 11

Hvordan identifisere løvverk planter


Løvverk planter er ofte funnet i boliger og bedrifter som dekorative stykker, mens større løvverk planter kan også brukes i landskaps. Løvverk planter vanligvis har flytende eller Vining stilker som vokser raskt og produserer mange blader av ulike nyanser av grønt og gult. Identifisere løvverk plante vil hjelpe deg å ta bedre vare på anlegget og skape en bevissthet om hva mulige skadedyr og sykdommer du kan forvente.

Bruksanvisning

1 Identifiser farging av bladverket. Enkelte løvverk planter vil ikke huse den karakteristiske grønne nyansen i de fleste grønne planter. One, den lilla blad Ligularia, har en særegen lilla tone til mørk grønn på bladene. Stammen er også en rødaktig purpur som den går fra hverandre stort blad til bunnen av anlegget. Canna anlegget er også annerledes, med tynt stripete mønstre som spenner fra gult og grønt til oransje, lilla og grønt. Merk dine funn.

2 Undersøk blad design. Hver bladverket plante er skilt fra hverandre ved hjelp av den tykkelse, lengde og bredde av bladene. Den Heuchera anlegget har store blader med fem til syv små sirkulære vedheng med taggete kanter. Den Helichrysum anlegget har små, dråpeformede blader som ligner gummi på grunn av den glatte tykkelsen av bladene og stilkene. Skriv ned hvordan plantens blader ser ut og føles.

3 Legg merke til farge og stil på de blomstrer, om noen, på anlegget ditt. Mange løvverk planter ikke blomstrer, for eksempel engelsk eføy, så de som gjør er lett å identifisere. Den bergenia produserer en klynge av hvite blomster med rødme rose og blek grønn stilk under cuplike blomstrer. Den Agapanthus er umiskjennelig med lyse blå-lavendel blomster, som hver vokser seks til åtte slanke petals.

Hint

  • Ta et bilde av anlegget når det er mulig. Du kan alltid kryssreferanse et bilde til et annet bilde mye bedre enn ord alene. Løvverk planter bør identifiseres fordi noen, som eføy, kan være giftig når injested. Ta vare på anlegget med riktig ernæring og beskjæring teknikker er avgjørende for den generelle helsen til anlegget ditt.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com