Hvordan erstatte en Sears Elektrisk varmtvannsbereder

August 18

Hvordan erstatte en Sears Elektrisk varmtvannsbereder


Sears produserer elektriske varmtvannsberedere som spenner fra 10 gallon til 80 gallon kapasitet. De fleste varmtvannsberedere vare i 10 år, men hvis varmeapparatet lekker fra basen eller ikke virker skikkelig etter gjentatte reparasjoner, skifte ut varmtvannsbereder så snart som mulig. Skifte en Sears elektrisk varmtvannsbereder krever bare grunnleggende VVS og ledninger kunnskap og en moderat erfaren gjør-det-yourselfer kan forvente å erstatte en varmtvannsbereder i flere timer.

Bruksanvisning

Hvordan erstatte en Sears elektrisk varmtvannsbereder

1 Slå av elektrisk varmtvannsbereder makt på den viktigste tjenesten panel. Fest en hageslange til slange smekke plassert på siden av varmtvannsberederen tank, åpne slangen smekke, og tøm alt vannet ut av tanken i et sluk eller bøtter.

2 Bruk en skrutrekker til å fjerne tilgangspanelet fra varmtvannsberederen side. Ta på hansker og flytte isolasjonen innenfor tilgangspanelet til termostaten er synlig. Bruk en neon krets tester for å sjekke at det ikke er aktuell nå varmtvannsberederen.

3 Finn varmtvannsberederen elektriske boksen, funnet på toppen eller siden av Sears varmtvannsberedere. Fjern platen boksens cover-plate og koble alle ledningene. Bruk maskeringstape for å merke hver wire. Finn kabelklemmen som holder ledningene; løsne klemmen, så ta ledningene ut ved å trekke dem gjennom klemmen. Flytt den gamle varmtvannsbereder og sette ny varmtvannsbereder i stedet.

4 Koble en ny trykkavlastningsventil til siden av vannvarmeren ved å pakke teflontape rundt trykkavlastningsventilen, og ved bruk av en rørtang for å feste ventilen til tanken. Koble en kobber eller avløpsrør CPVC til trykkavlastningsventilen, med den ende av røret i løpet av 3 inches av gulvet.

5 Koble vannrørene til varmtvannsberederen. Lodde mannlige adaptere til vannrør, deretter vikle Teflon tape rundt gjengene på kortene. Pakk gjengene på to varme saver brystvortene med Teflon tape. Finn det kalde vannet innløpet og utløpet for varmtvann på tanken og bruke en rørtang til å feste den blå-kodet varme saver brystvorten til kaldtvannsinnløpet; kobler den røde kodede varme saver brystvorten til varmtvannsuttak. Koble den mannlige rør adaptere til de varme saver brystvortene med fleksible vannkontakter. Slå på alle de varme vann kraner i huset og la på til vannet går greit.

6 Ta den elektriske boksen cover-plate av og sette krets ledningene gjennom kabelklemmen. Fest klemmen til varmtvannsberederen. Bruk ledning nøtter å koble kretsledningene til varmtvannsberederen ledninger. Finn den grønne kobbertråd eller den nakne kobbertråd og fest den til jordingsskruen. Sett dekkplaten tilbake på plass.

7 Ta av tilgangspanelet på siden av varmtvannsberederen og sett termostaten med en skrutrekker. Finn termostat nullstillingsknapp, trykker du på den, og sett tilgangspanelet. Slå på strømmen igjen til varmtvannsberederen.

Hint

  • Du trenger kanskje hjelp med å fjerne den gamle varmtvannsberederen. Selv etter å ha blitt tømt, kan gamle varmtvannsberederen inneholde sediment som gjør dem svært tung.
  • Forsøk aldri å erstatte en elektrisk varmtvannsbereder uten først å slå av strømmen til varmeapparatet på den viktigste tjenesten panel.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com