Hvordan erstatte Stabler og Takrenner

December 1

Hoved vent stack spiller en nøkkelrolle i ditt hjem VVS-systemet, og holde den i god stand er avgjørende. Stabelen, en rørledning, bærer bort avfall fra hjemmet. Den gjør det også potensielt farlige kloakk gasser å flykte til utsiden. Erstatte gamle støpejerns stack rør med PVC-rør kan gjøres av en kompetent gjør-det selv hus. Sikkerhets forholdsregler bør tas, men siden jobben innebærer å arbeide på taket for å endre metall blinkende rundt røret.

Bruksanvisning

Fjerne gamle Stack

1 Fjern metall blinkende - noe som bidrar til å holde fuktighet fra å komme inn i huset - rundt den delen av lufte stabelen røret som strekker seg gjennom taket. Bruk en flat lirke bar å løfte opp helvetesild og fjerne eventuelle negler.

2 Skjær den gamle delen av ventilen stable med en bajonettsag, hvis bunken er PVC-rør. Bruk et blunk cutter, et stort verktøy som ser ut som en boltesaks, hvis stabelen røret støpejern.

3 Plasser stigerørsklemmer, som vil holde den støpejernsrøret på plass etter at det er kuttet, mellom bjelkene. Ha en hjelper hjelpe deg med å fjerne stabelen fra åpningen i taket.

Installere New Pipe

4 Plasser den nye PVC stabelen rør på toppen av den gamle røret. Ha en hjelper holde den på plass. Gå på taket og har hjelperen skyver det til deg gjennom åpningen. Påse at røret er mellom 1-2 fot over taket. Kappes om nødvendig.

5 Bruk taktekking sement til undersiden av den nye blinkende. Det bør stilles i omtrent 10 til 20 minutter. Plasser den blinkende over røret. Løft opp helvetesild på toppen av blinkingen, og skyv den under dem.

6 Gå tilbake til loftet og permanent koble den nye rør til ventil stabelen. Koble to PVC-rør med en passende størrelse montering. Påfør primer og væske til rørenden og feste beslaget på den faste delen av røret. Plasser det nye seksjon av røret i den andre enden av rørdelen. Bruk en spesiell montering kalt en "bundet kobling" for å koble gamle støpejern stack rør til PVC-rør.

7 Gå tilbake til taket, og trykk på den aktuelle slik at den passer tett mot taket helvetesild. Fest blinkingen til taket med blinkende negler.

Hint

  • Prøv å forstyrre så få helvetesild som er nødvendig når du søker blinkende. Bytt ut noen helvetesild som vises skadet.
  • Skaff en hjelper når du arbeider med støpejernsrøret, på grunn av sin tunge vekt. Plasser metallbrak på taket for å gi deg et godt fotfeste som du arbeider.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com