Hvordan holde Deer Out of Raised Hage Bokser

November 9

Hvordan holde Deer Out of Raised Hage Bokser


Hjort, selv om planteetende dyr som utgjør ingen trussel for dyr eller mennesker, kan ta en alvorlig toll på hagen din. Raised hage bokser bare gjøre det lettere for en hjort for å få tilgang til det som finnes inni dem. Heldigvis finnes det flere måter du kan holde hjort fra å komme inn og spise din hage planter. Utnytte flere hjort avstøtende metodene vil gi deg den beste beskyttelse, som ingen enkelt metode vil være helt effektiv. Med noen nøye planlegging og en liten albue fett, kan du holde hjorten unna din hevet hage bokser.

Bruksanvisning

Hvordan bygge et gjerde rundt Raised Hage Bokser

1 Grav et lite hull i hvert hjørne av de opphøyde hage senger slik at en stang kan plasseres der.

2 Plasser en 4- til 5-fot-høy trestolpe i hvert hjørne. Hver pol bør være 2 til 3 inches tykt. Pack skitt rundt polene for å holde dem på plass.

3 Wrap hønsenetting eller netting rundt polene og stift nettet til dem for å hindre hjort fra å komme inn i sengene. Selv om hjort kan hoppe gjerder, vil kapsle små områder avskrekke dem fra å prøve å komme inn.

Andre metoder for å avskrekke Deer

4 Skaff en pose med hårstrå fra en salong, barbershop eller spa. Håret er ofte forespurt av gartnere med kjæledyr problemer.

5 Spre hår rundt omkretsen av hagen din, og i hver hage seng. Menneskehår lukter av mennesker og vil skremme hjorten unna. Men denne metoden fungerer bare for noen få dager, som lukten slites av fort.

6 Shave et såpestykke og spre spon rundt hagen din. Lukten vil avskrekke hjort fra å prøve å spise planter.

7 Plant ulike hage elementer som hjort liker ikke å spise; plassere dem rundt kantene av hagen din senger for å holde hjorten unna. Lamb øre og marigolds er to planter som hjort unngå.

Hint

  • Å få et elektrisk gjerde kan bidra til å holde hjorten ut av hagen din permanent; de fleste andre metoder må endres opp eller endres av og til som hjort blir vant til dem og slutte å oppfatte dem som trusler.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com