Hvordan bli kvitt markmus Naturligvis

May 6

Hvordan bli kvitt markmus Naturligvis


Håndteringen av mus er ikke en morsom oppgave. Men hvis du ønsker å holde hjemmet rent fra gnagere og deres avføring, det er en oppgave du ikke kan unngå. Best er å kvitte seg med markmus naturlig, som gifter kan skade eller drepe andre dyr - for eksempel familiens kjæledyr. Eliminere skogmus er ikke noe du kan gjøre over natten, men ved å ta de riktige trinnene, vil du etter hvert finne ditt hjem gratis markmus.

Bruksanvisning

1 eliminere matforsyningen som tiltrekker de skogmus. Dette vil inkludere hundemat, kattemat, fugl frø, og gressfrø. Plasser alle disse elementene, og alle andre matforsyning du finner, i tett lukket plastbeholdere. Hvis mus kan ikke lenger finne mat i huset blir det ingen grunn for dem å komme tilbake.

2 Gå gjennom huset, inkludert kjeller og loft, å sørge for at all mat er plukket opp. Barn er gode på å slippe mat crumbs overalt, så vier spesiell oppmerksomhet til soverommene som tilhører dem.

3 Rengjør hele huset. Fokus på områder av rot eksempel kjeller, loft og skap. Rengjør og organisere noen rot som du finner. Dette vil bidra til å eliminere faren for mus å finne et sted i ditt hjem for å hekke.

4 Plug små hull rundt grunnlaget for ditt hjem med hermetisert skum isolasjon. Adresse selv de minste hull, som mus kan presse gjennom åpninger enda mindre enn kroppen sin. Stuff stålull pads rundt rør og inn i dreneringshull. Stålull hindrer musene fra å komme inn i dreneringshull uten å blokkere strømningen av vann.

5 Plant mynte rundt utsiden av hjemmet ditt. Mynte fungerer som en naturlig gnager avstøtende, noe som betyr at mus vil unngå områder hvor anlegget er til stede. I vintermånedene kan du bruke pottemynteplanter i hele hjemmet.

Hint

  • Møllkuler er avskrekking, også.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com