Snegler og Begonias

July 25

Den Begonia familien omfatter mer enn 1000 arter av prydplanter. Dyrkere verdsetter dem for deres attraktive løvverk så vel som for sine prangende blomster. Snegler, derimot, er en vanlig plage problem i Begonia beplantning.

Identifikasjon

Snegler er en type mollusk. De har gråaktig organer beskyttet av hvite, svarte eller brune skjell. De har to sett med tentakler; ett sett støtter øynene, mens det annet sett anvendes for å detektere lukt. Snegler har en stor slimete kjertel under munnen, og de forlater en sti av slim som de beveger seg.

effekter

Snegler spiser plantevevet og tygge hull gjennom begonia løvverk. De lever vanligvis på planter i løpet av kvelden og gjemmer seg om dagen, men de av og til overflaten på skyet eller kjølige dager.

Kontroll

Begonia entusiaster kontrollere snegleskader ved å plassere feller nær Begonia beplantning. De lå boards på bakken før kvelden og samle sneglene som ligger under styrene i morgen. De fjerner også blad søppel eller rusk der snegler kan skjule, håndplukke og ødelegge snegler fra mottakelige begonier, og bruke kjemiske kontroller som nødvendig. Noen arter av begonia er motstandsdyktig mot snegleskader, ifølge University of California statewide Integrated Pest Management Program.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com