Hvordan bruke saltsyre for Alger

August 1

Hvordan bruke saltsyre for Alger


Hvis du har opplevd kraftig regn nylig eller bassenget har blitt brukt mye, er bassenget pH-nivå mest sannsynlig ubalansert, noe som vil føre til en opphoping av alger. Bassengvannet må ha en pH-verdi mellom 7,5 og 7,8, slik at klor kan forhindre alger i å vokse. Hvis pH-nivået er for høyt, bruke saltsyre for å hente den ned. Saltsyre, som de fleste basseng kjemikalier, er svært farlig så vær forsiktig når du bruker den.

Bruksanvisning

1 Test bassengvannet pH-nivå. Følg instruksjonene som følger med et basseng testing kit for å få en nøyaktig lesing. PH-verdien bør være mellom 7,4 og 7,8.

2 Bruk et par store gummihansker. Saltsyre er svært etsende og vil sterkt brenne huden din hvis du kommer i kontakt med det. Gjør din pool filtreringssystem på.

3 Mål opp riktig mengde saltsyre. Plasser en liten bøtte på en skala, og fyll den med saltsyre. Bruk ett pund av syre for hver 10.000 liter vann hvis pH-verdien er mellom 7,8 og 8,0. Bruk en-og-en-halv pounds hvis pH-verdien er mellom 8,0 og 8,4. Bruk to pounds av syre hvis det er over 8,4.

4 Bær liten bøtte med syre til bassenget. Start i den dypeste enden av bassenget og hell en liten mengde syre i vannet. Gå rundt bassenget og legge til noen av syre hver to til tre fot til all syre er i bassenget. Vent fire til seks timer før du får i bassenget.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com