Hvordan bygger jeg Wren Bird Houses?

August 4

Hvordan bygger jeg Wren Bird Houses?


Wrens omfatter en familie av sangfugler som finnes i bakgårder og andre forstads innstillinger. Wrens er blant de minste av sangfugler og trenger fugl hus som er skalert til sin størrelse, med et lite tilgang hullet. Hvis hullet er for stor, vil andre arter fugler bruke fugl huset, tvinge Wrens å søke ly andre steder, ifølge nettstedet Wild Bird Watching.

Bruksanvisning

1 Skjær stykker for Wren huset fra et enkelt stykke tre-fot lang, 1 tommers med 4-tommers trelast. Skjær en 4-tommers lang etasje, en 4-tommers lang front og en 5-tommers lange tak. Skjær to sider med en side som har en dimensjon på 5 inches, og den andre en dimensjon på 4 inches. De resterende tre anvendes til baksiden av Wren fugl huset.

2 Monter Wren fugl huset. Fest etasje på baksiden med to 1 1/2 tommers galvaniserte dekk skruer. Fest sidene over gulvet med 5-tommers langsidene på baksiden. Bruk to 1 1/2 tommers galvanisert skruer til å feste hver side til baksiden og til gulvet. Fest den fremre til forkanten av sidene og gulv med to skruer i hver komponent. Fest taket til toppen kantene på sidene ved hjelp av flere av de 1 1/2 galvaniserte dekk skruer.

3 Bor et 1 1/8 tommers tilgang hullet i sentrum av den foran om 3/8 av en tomme over gulvet. Bore to 1/4 tommers hull omtrent en halv tomme under taket på sidene og fronten for ventilasjon sammen med fire 1/4 tommers hull i nærheten av hjørnene på bunnen for drenering.

Hint

  • Bruk sedertre eller annet råte-resistente trelast. Bruk ikke behandlet eller malt tømmer for bygging av et Wren fugl huset. Monter Wren hus i nærheten av trær eller busker i bakgården. Monter Wren fugl huset ved å kjøre skruer gjennom ryggen over og under fugl huset til innlegg eller stolper. Alternativt kan den Wren fugl huset henges fra grener. Bor et 1/4 tommers hull gjennom ryggen over fugl huset og bruke en wire eller hyssing til å henge i huset fra en sikker gren. Uansett hvilken plassering metode du velger, bør du montere Wren fugl huset ca 8 fot over bakken.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com