Slik Dekorer Hage Boder med antikviteter

May 13

Hvis du elsker å dekorere med antikviteter, trenger du ikke å stoppe på innsiden av huset ditt. Vegger og området rundt et hageskur er et perfekt sted å dekorere ved hjelp av antikviteter. Mange gamle stykker som en gammel plog, antikke hagearbeid verktøy eller en gammel pie skap er flott tilbehør til utbrodere noen skur.

Bruksanvisning

En Bestem hvor på uthuset du ønsker å dekorere. Hvis du ønsker å inkludere inngangsdøren samt en av sideveggene, må denne kunne funnet ut på forhånd slik at du kjøper nok tilbehør. I tillegg avgjøre om skjermen vil "blø" ut å inkludere hagen din.

2 Brainstorm etter ideer til uthuset. En dekorere tema slags bør dukke opp. Vanligvis temaer som Country Chic gå best med denne typen dekorere motivet, spesielt for noe utenfor. Country Chic omfatter hvitkalkede skap, rustne antikke ploger, gamle sylteglass, gamle splintret kjøkken bord og gamle vognhjul. Enhver stykke med gamle peeling maling passer vanligvis også.

3 Lag en liste over ting å kjøpe basert på din brainstorming og gå shopping for tilbehør. Du vil finne antikviteter på gården eiendom salg, antikvitetsbutikker, i annonser i avisen, lokale auksjoner og noen ganger på bonde eller bruktbutikker.

4 Vurdere hva du var i stand til å finne og kjøpe på slutten av turen. Du har kanskje ikke funnet alt på ønskelisten, så foreta justeringer i din dekorere planlegge deretter.

5 Skisser på papir hvor hver brikke kommer til å bli plassert. Hvis hagen er inkludert i innredning, gamle kjøkkenbord som kan holde hagearbeid verktøy er et godt valg for hagen.

6 Mål og merk stedene på uthuset veggene der ting vil bli hengt opp. Merk hver markert plass med et stykke maskeringstape. Navnet på stykket som skal henges på at stedet skal være skrevet på båndet. Ved å gjøre dette, vil du være i stand til å justere eventuelle målinger som ikke helt. Dette forhindrer at du henger opp alle bitene og først da finne ut at de ikke passer.

7 Hang hver brikke opp med hammer og spiker. Du må kanskje bruke to spiker for å sikre de tunge stykker.

8 Monter og arrangere bitene som vil være på bakken i henhold til planlegging skisse.

9 Sett på hagehansker, og bruke hagearbeid verktøy, for å plante noen planter i de antikke planters eller gamle Mason krukker du kanskje har kjøpt. Ordne planters på passende steder på en utenfor tabellen, nær skur dør eller rundt et bordben.

Hint

  • Dekorere med antikviteter kan bli ganske spendy, så det kan være lurt å bare kjøpe et par ting om gangen i stedet for alt på en gang. Dette vil kreve litt mer planlegging fra din side, men det gir også mulighet for litt spontanitet. Du kan oppdage noe som ikke var på den opprinnelige handleliste, men passer til temaet for uthuset innredning perfekt.
  • Antikviteter som går utenfor er alltid et godt valg. Hvis du inkluderer hagen i dekorere plan, prøve å finne ting som gamle hageredskaper, falleferdig arbeid støvler (komplett med gjørme) og til og med en gammel fugleskremsel. Plasser disse tingene nær hageområde.
  • Antikviteter du kjøper for dette prosjektet bør være antikviteter som tåler utendørs.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com