Hvordan Pynt med not og fjær Boards

August 8

Hvordan Pynt med not og fjær Boards


Tongue og grove styrene kommer i en rekke ulike stiler, utførelser, størrelser og tresorter. Noen er lakkert, mens andre venter et lag med maling, beis eller voks. Fordi de er så allsidig, not og fjær styrene utfylle alle dekor stiler, fra koselig land til tradisjonelle og moderne. Not og fjær styrene kan brukes både i og utenfor hjemmet. Bruk not og fjær styrene for å markere alle rom fra gulv til tak.

Bruksanvisning

1 Installer beadboard - smale planker av not og fjær panel - halvveis opp badet veggen. Male det hvitt og topp det med en stol rail. Maling den øvre delen av veggen for å koordinere med rommets farger. For en mer country se, sjablong rundt veggen over beadboard eller under taket.

2 Kledd veggene dine med Knotty furu not og fjær planker. Heng dem horisontalt og la dem uferdige å fremkalle utseendet av en rustikk lodge. Eller hvitvaske dem og la knop igjennom.

3 Lay beadboard på veranda gulvet. Male det dyp grønn. Installere det på verandaen taket og male det lyseblått for en viktoriansk stil.

4 Uthev et moderne soverom med en sengegavl fashioned fra beadboard eller bred planke not og fjær paneler. Shellac det før det skinner eller male det en blank svart.

5 Oppdater kjøkken med beadboard skap malt en skarp hvit. Legg en øy laget av eik not og fjær styrer og toppet med granitt.

6 Omgi en vintage klo fot badekar med not og fjær planker eller beadboard. Male det gull for en toskansk innflytelse eller blek blå til ekko Shabby Chic-stil. Kledd veggene med matchende bord halvveis opp. Topp med en stol rail og bruke en komplementærfarge til den øvre halvdelen av veggen.

7 Paint et gulv fashioned fra not og fjær styrene i et rute design. Eller markere gulvet med en stensilert grensen.

8 Dekk en lite attraktiv tak med beadboard eller not og fjær planker. Male det hvitt for et friskt utseende eller sand den og la den uferdige for en mer rustikk stemning.

9 Plasser et skap laget av not og fjær planker i din familie rom til å fungere som et underholdningssenter. Sett en på kjøkkenet for oppbevaring av mat eller på badet for å holde sengetøy.

10 Craft eller kjøpe trekasser fashioned fra not og fjær boards. Bruk dem for lagring eller sted terra cotta potter i dem og plante blomster.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com