Riktig Fix for trampet gips taket Sprekker

May 22

Et feilsteg på loftet kan skade taket i rommet under. Skaden kan se dårlig, men reparasjonen er enkel: Bytt ut skadede gips med et nytt stykke, deretter forberede lappet området for maling. De nødvendige forsyninger er noen grunnleggende gips verktøy (utility kniv, 6- og 12-tommers gips kniver), sparkelmasse, papir gips tape og 100-sandpapir.

Kutte ut Damage

Bruk et verktøy kniv å score rundt det skadede området. Trykk hardt nok til å trenge ca 1/8 tomme. Deretter bruker du en hammer til å bryte ut den skadede gips. Prøv å gjøre kantene på cutout så firkantet som mulig. Dette vil gjøre mye enklere å montere en ny brikke.

Når du har fjernet den skadede gips, finne boltene (taket er tre bjelker som gips vil bli festet til). Nå hånden inn i hullet og føler rundt. Når man har funnet en tapp på hver side av hullet, kutte tilbake gips, slik at halvparten av hver bolt er synlig. Ikke helt avdekke stud. Når du er ferdig, bør du ha en kvadratisk eller rektangulær cutout som har synlige tre pigger på to sider.

Skifte Drywall

Mål utskjæringen. Deretter bruker et verktøy kniv til å skjære et nytt stykke gips å forme. Hvis hullet er ganske liten, kan du være i stand til å kjøpe en skrap stykke fra en jernvarehandel. Du finner dem i store binger nærheten trelast delen.

Når det er kuttet til riktig størrelse, kan du teste passe det. Hold den nye stykke opp til hullet og forsøke å forsiktig plassere den i utskjæringen. Ikke tving den, eller de skjøre kanter kan brekke. Trim kantene til den nye brikken sitter godt.

Nå feste erstatningsdeler til studs bruker gips skruer. Først satte den nye brikken i utsnittet. installere nøye skruer langs alle kanter, en hver 4 til 6 inches. Deretter installerer skruene langs ytterkantene av hullet, én hver 4 til 6 inches. Kontroller at alle skruer er i flukt med overflaten av gips.

Forberedelse til Paint

Nå bruker sparkelmasse for å fullføre reparasjonen, og la den klar for maling. For det første strøk hvert ben av plasteret med et tykt lag av sparkelmasse. Deretter legger papir gips tape over hvert ben. Tørk av sparkelmasse bort med en 6-tommers eller 8-tommers gips kniv. På dette punktet, bør båndet være glatt og i flukt med overflaten. Tillat området tørke.

Nå bruker en 12-tommers gips kniv til å belegge hele lapp med en tykk, glatt lag med sparkelmasse. La den tørke. Deretter sand området med 100-sandpapir. Gjenta denne prosessen til lappen er helt skjult. Du er nå klar til å prime og maling.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com