Hvordan lage Co2 for innendørs hager

June 29

Plantene i et drivhus eller vinterhage trives under flere viktige forhold - vann, næringsstoffer, temperatur og lys, for å nevne noen. En av de viktigste elementene for en innendørs hager, skjønt, er tillegg av karbondioksid, eller CO2. Å utvikle en sterk, vellykket hage, må innendørs gartner til rette for etablering av CO2 i konsentrerte mengder. CO2 vil bidra til alt fra det pulserende farge på anlegget blader til større frukt og blomster. Med noen få materialer, vil du være i stand til å generere CO2 for din innendørs hage og dermed gjøre hagen enda vakrere og produktiv.

Bruksanvisning

En Bestem balansen mellom lys og CO2. Lys arbeider hånd i hånd med CO2. Noen planter krever en lavere wattstyrke lys, men mer CO2, så sørg for å vurdere hver plante i din innendørs hage med hensyn til dens behov for både lys og karbondioksid. Vanligvis gjennomsnittlig CO2-utslipp for forbedret hage ytelse er rundt 1000 deler per million (ppm), med potensial til å ha så mye som 1500 ppm i drivhuset. Utvalget er stort, og valget er opp til gartneren. Alle planter har unike krav, så gartneren blir nødt til å eksperimentere med plassering av generatoren og nivåer for å finne den som er best for plantene.

2 Forskning de ulike metodene for CO2 skapelsen. En mulighet er å bruke en propan eller naturgass varmeapparat eller kjøpe en kommersiell CO2-generator, som anvender propan eller naturgass. Sistnevnte vil gjøre egentlig det samme som en plass varmeapparatet, men kan noen ganger være billigere fordi den bruker mindre drivstoff. Et annet alternativ er å bruke komprimert CO2, som unngår overoppheting din innendørs hage.

3 Tilsett CO2 generator til din innendørs hage. I gjennomsnitt, CO2 generatorer produsere mellom 3 og 24 kubikkmeter eller mer CO2 per time. Mål innendørs hage er når det gjelder kubikkfot og planlegge deretter.

4 Mål CO2 nøye for å sikre at du oppgir nøyaktig beløp for din innendørs hage. Under 1000 ppm, vil plantene sannsynligvis ikke ser nytten av den ekstra CO2, og over 1500 ppm, vil plantene være mettet med det.

5 Gi sirkulasjon for plantene dine. CO2 er mest effektiv når den har muligheten til å sirkulere rundt planter, så sørg for at plantene har tilstrekkelig sirkulasjon, samt ventilasjon. Taket vents av et drivhus kan levere ventilasjon og sirkulasjon i alle årstider, selv om du kan vurdere å kjøpe en kommersiell ventilator, som vil mekanisk sirkulere og erstatte luft i hagen.

Hint

  • Hvis du kjøper en kommersiell CO2 generator, sørg for å inkludere noen form for atmosfæriske kontrollsystemer for å sikre at plantene får akkurat den mengden CO2 som de trenger. I tillegg har en kommersiell generator potensial til å skape kjemikalier som karbonmonoksid som vil være langt mer farlig i innendørs plass. Vurdere å legge et system som overvåker ulike forurensende stoffer i drivhuset.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com