Faux maleteknikker for Floors

July 19

Faux maleteknikker for Floors


Paint en faux teppe på gulvet for å varme opp utseendet på ethvert rom. Du kan male et område teppet over tre, fliser eller sement. En malt flettet fille teppe kan se ut som the real thing, og du trenger ikke å være en kunstner til å lage den. Du kan faux flis gulvet med maling og gi en helt ny utseende til gulvet. Denne enkle teknikken er gjort med noen husholdning materialer og maling.

faux Rug

Start med et rent gulv når maleri flettet fille rug. Hvis du skal male resten av gulvet en solid farge, gjør dette først før kartlegge teppet. Med en blyant tegne en oval på gulvet for omrisset av teppet. Deretter tegner en svært liten oval i nøyaktig midt på store ovale. Disse to ovaler vil fungere som guider for deg som du male ditt flettet rug.

Begynn maleri i det lille sentrum ovale lage ringer av ovaler to inches bred rundt og rundt for å se ut akkurat som en flettet teppe. Bruk så mange farger som du ønsker eller bare holde seg til to eller tre.

Maling disse ovaler før teppet er ferdig. En teknikk er å kutte en 2-tommers bred stykke tre eller bygging papir for å holde opp mot de ovale ringer du male med jevne mellomrom. Dette vil gi deg en rask referanse og holde teppet uniform. Rug vil ikke være helt rett, og dette er greit - en ekte flettet fille rug er ikke rett heller.

Bruk en kull-farge maling å bruke svært lette på kryss og krysser eller X-er på toppen av hver tredje eller fjerde oval ring å gi detaljer og at det ser ut som søm. Gå hele veien rundt det ovale du arbeider på. Bruk også svart maling til å male en tynn linje om en fot lang mellom ovaler i tilfeldige områder gjennom hele teppet. Dette vil se ut som en skyggeområde og gi inntrykk av dybde til faux rug.

Du kan også bruke denne teknikken til å male et rektangulært teppe. Istedenfor å gå rundt i ovaler - bare male strimler ved siden av hverandre i rekker. Når du er ferdig legger faux frynser ved å male mange linjer langs de kortere enden av teppet.

faux fliser

Å male faux fliser på gulvet, begynner ved å kartlegge dem ut med maskeringstape. Bestem størrelsen du vil at fliser å være, og deretter bruke en tommestokk for å veilede deg i å plassere en blyant merke på hvert sted på gulvet for å legge ned tapen.

Bruk tre nyanser av en farge - en mørk, en middels og den andre nesten hvite. Bruk en ren vask klut og bearbeid medium farge over flisene. Denne fargen er den som må dekke mesteparten av hver flis. Så dekker området godt. La tørke og bruke en annen ren vask klut og veldig lett bearbeid mørkere farge over flisene. Dette er bare en aksent farge, så bruk den med måte. Du bør likevel se det meste av den første fargen kommer gjennom når du er ferdig med den andre fargen. La tørke og bruke en fuktig kjøkken svamp og forsiktig dyppe den i letteste malingen. Tørk svampen ut på en fille eller papir håndkle og deretter DAB lett over alle brikkene. Dette bør påføres lett nok slik at det er gjennomsiktig, slik at de to andre farger vises gjennom.

La dette tørke og trekke opp maskeringstape. Med en bomullsdott å tørke forsiktig en gråaktig hvit maling i området som maskeringstapen var. Dette bør ligne på flis fugemasse. Bruk en annen ren bomullsdott og bearbeid over fugemasse med en mørkere grå, la det meste av første fugemasse farge vises gjennom.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com