Asian Kitchen Ideas

May 2

Asian Kitchen Ideas


Hvis du utformer din neste kjøkkenet føles som en utfordring, forenkle situasjonen ved hjelp av ideer med hell brukes av andre huseiere. Asian Kitchen ideer er lett å kopiere når du starter med fotografier eller tegninger, men først forstå asiatiske kjøkken kommer i mange varianter. Kombinere begreper fra forskjellige stiler resulterer i et kjøkken som passer din sans for skjønnhet.

Bambus

Bambus er en bærekraftig trevirke dyrket i Asia. Selv om du kanskje vurdere kostnadene involvert i shipping dette materialet fra Asia til USA, kan du være glad for å kjøpe produsert bambus kjøkken innredning. I asiatisk kjøkken, innlemme bambus på mange måter, og starter med skap. Glass og bambus skap ser flott ut og er lett å kontrast med et strålende lag med maling på kjøkkenveggen. Velg bambus gulv og persienner. Lag aksenter ved å installere bambus hyller på en tom vegg og organisering med bambus beholdere på benkeplater. Hvor mye bambus du bruker på kjøkkenet avhenger av hvor mye av dette dempet tone du vil ha i din ideelle kjøkkenet.

kirsebær

Den asiatiske kjøkken er faktisk en blanding av mange kulturer, inkludert japansk, kinesisk, koreansk, thai og vietnamesisk, ifølge Catherine Warren Leone, forfatter av Creative Homeowner "spise-kjøkken." Prøv hennes kombinasjon av ekte farge skog og bærekraftig gulv. I sin minimalistisk kjøkken design, bruker hun kirsebærtre skap og en broket kork gulv. Skapene ser ultra moderne med rustfritt stål, metall håndtak og alt i rustfritt stål, inkludert rekkevidde, mikrobølgeovn og kjøleskap.

Feng Shui

Du kan bruke Feng Shui-prinsipper i en eksisterende kjøkkenet for å introdusere asiatisk stil og skape balanse. Wanda Jankowski, forfatter av "moderne kjøkken arbeidsbok," bemerker flere måter å legge balanse. Design ditt kjøkken slik at en person som arbeider i rommet aldri vender bort fra inngangen; Jankowski anbefaler å legge speilet fliser på de områdene bak komfyr og vask. Jankowski anbefaler også legge til andre naturlige elementer for å skape mer positiv energi - ved hjelp av kobber potter, å plassere blomster og urter i potter og blomsterkasser; viser fersk frukt i en bolle; og legge naturlige potpourri og parfymert vann på rommet. Du kan også legge til asiatiske kunstverk, maling temaer, retter, beholdere, veggtepper og møbler til å utvikle en asiatisk tema på kjøkkenet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com