Tropisk plante Kilder

June 15

Tropisk plante Kilder


Tropiske planter fremkalle bildet av den eksotiske. Små palmer dekorere kontorbygg. Banantrær tilbyr en rekke utover de gule bananer som finnes i produsere midtgangen. Bird of Paradise blomster likne fugler med vinger oppreist. Bat blomster ligne flaggermuslignende former med lange værhår. Orkideer tilby variasjon og duft. Elephant Ører og Caladiums briljere med enorme og spraglete blader. Anskaffelse av et snev av tropisk trinn hagen din eller potteplante samling til neste nivå.

Plassering av Major Growers

Den nedre USA til midten av Sør-Amerika og rundt om i verden omfatter hjemmet til tropiske planter. I USDA sone betegnelser, dette inkluderer sonene 9 og oppover. Eksempler på tropiske områder foretrekkes av store dyrkere er Florida, Filippinene og Thailand. Dette er områder hvor mange tropiske planter vil vokse uten å måtte vedlikeholde store drivhus for å endre vekstforhold. Disse bøndene selge stiklinger, frø og starter planter engros til andre dyrkere.

importerer

Enkeltpersoner kan søke USDA Animal and Plant Health Inspection Service (APHIS) om tillatelse til å importere. En person kan importere opptil 2500 frø når som helst, forutsatt at frø er ikke begrenset listen. Frøene må være pakket i mengder på 50 til møte tillate krav. Utenlandske tropiske plante forhandlere tilbyr frø for salg på slike nettsteder som eBay. Hvis du har fått grønne fingre, og starter slike tropiske planter som Monstera Deliciouso eller Tacca Bat blomster fra frø kan være svært givende og langt billigere enn å prøve å finne og kjøpe en etablert plante.

Mass Marketing

Vanlige arter kan finnes på de store navn boksen butikker, som Home Depot, Lowe og Kmart. Plantene er masse vokst, rask til å formere seg og reprodusere varianter. Mens de fleste er billig, kan masse skjermer og distribusjon være vanskelig på plantene. Sjekk nøye før du kjøper planter, for å være sikker på at de er friske. For de med en egen evne, noen ganger planter kan kjøpes på en rabatt, hvis de har lidd og visnet.

nye varianter

Som andre produktmarkeder, er bøndene stadig prøver å forbedre ulike arter, kryss rase å skape nye varianter og bedre hardførhet. For samleren som liker å ha det nye og ennå ikke er tilgjengelig, kan forskningsgrupper være en utmerket kilde. Ulike grupper vil fokusere på bestemte familier eller typer.

Aroidia Forskning i Florida er en forskningsgruppe som tilbyr noen av hybrid kreasjoner for salg, hvis du er villig til å signere en avtale som du ikke vil forplante å selge anlegget. Universiteter kan også tilby planter dyrket som en del av kurs arbeid for salg i slutten av semesteret. Se etter de med hovedfag i hagebruk.

Handel

For tropisk plante entusiast som er kort på kontanter, hagearbeid samfunnet nettsteder tilbyr bransjefora for sine medlemmer. Vær forberedt på å gi opp noe for å få i retur. Disse nettstedene er ikke policed ​​eller regulert, så det er risiko involvert. Dave hage tall blant de største av disse typer nettsteder.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com