Hvordan skal oppbevares Mushroom gyte

July 23

Hvordan skal oppbevares Mushroom gyte


Mushroom spawn er faktisk sopp mycel dyrkes på ulike stoffer. Mycel er soppsporer som er spiret. Sopp rogn brukes i stedet for soppsporer til å dyrke sopp fordi sporene er ikke alltid pålitelige, men de spirer sporene ha en begrenset lagringstid. Når du kjøper sopp gyte, bør du planlegger å bruke alt sammen. Men hvis du har noen til overs, kan du lagre den for å forlenge holdbarheten litt.

Bruksanvisning

1 Merk datoen på gruppe med sopp gyte. Kommersielt produsert sopp rogn skal påføres datoen for når mycelet ble blandet med substratet. Fordi sopp spawn bor, er det også utsatt for bakterier, mugg og avfallet som produseres av mycel.

2 Forsøk å bruke de fleste eller alle av sopp gyte etter at du mottar den. Jo før du bruker den, jo mer sopp du vil høste. Jo lenger du holder den, jo mer det blir dårligere.

3 Hold ubrukt sopp gyte i originalposen. Ikke flytt gyte i en annen beholder. Den opprinnelige posen det kom i ble spesielt laget for det formål å holde sopp gyte.

4 Oppbevar ubrukte sopp gyte i kjøleskap programmert til mellom 32 og 35 grader Fahrenheit. Din sopp spawn skal vare 2 måneder lagret på denne måten. Fordi det er i live, vil det ikke vare evig.

Hint

  • Bruk all din sopp gyte så snart som mulig før den gyter dør helt.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com