Hvordan holde Hunder Fra Slå en Lawn Brown

February 14

Du verdsetter fin grønn plen. Du har brukt en god del penger planting og opprettholde den. Så du tar en hund inn i familien, og på kort tid, har du vakker plen utviklet brune flekker fra doggie gjøre sin daglige plikt på den. Det kan være nedslående - og frustrerende! Men ikke skylde på hund: Det finnes løsninger og forebyggende tiltak du kan ta for å sikre at din kjære grøntområder forblir slik du vil ha det.

Bruksanvisning

Hvordan holde plenen grønn når du eier en hund

1 Når du først får en ny hund, om en valp eller en eldre hund, trene ham til å avlaste seg i utpekte områder. Gå ham i bånd til godkjent plassering og fortsette med denne praksisen før han får den.

2 Hvis du fange din hund tisser i en ikke godkjent sted, umiddelbart slange ned området med en strøm fra hageslangen.

3 Dryss sukker eller ikke-diett brus (eller fruktjuice) på stedet. Sukker kan bidra til å nøytralisere den høye nitrogeninnhold i urinen.

4 Kommersielt tilgjengelige plast verftet innlegg som inneholder et feromon kan være effektive i å tiltrekke hunder til noe område - ". Gå" spesielt sted hvor du ønsker ditt kjæledyr til (Se link under Ressurser).

5 For å nøytralisere lukt fra kjæledyr elimineringer, kombinere 2 kopper rav-farget munnvann, 2 unser grønn oppvaskmiddel og 2 liter vann. Sett disse ingrediensene i en slange sprayer og mette området. Den munnvann bidrar til å ødelegge bakterier og såpe hjelper det å holde fast.

6 Hvis du vil redusere volumet av hundens avføring, så gi ham en rå eller hjemmelaget diett.

Hint

  • Gjenta munnvann / oppvaskmiddel søknad hvert tre til fem dager, og gjøre det igjen hvis det regner.
  • Rå hundemat er kommersielt tilgjengelig, men kan være ganske dyrt.
  • Ikke la hunden din til å spise gress som har blitt sprøytet med plantevernmidler eller plantevernmidler. Å spise ubehandlet gress er greit, til et punkt. Bare ikke la hunden til å spise for mye av den grønne ting.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com