Er det mulig å ha seng bugs, men ingen biter?

December 11

Bed bugs er skumle-crawly insekter som overlever på blod som matkilde. En kvinnelig seng bug legger en eller flere egg om dagen og flere hundre i løpet av sin levetid. Nyklekkede veggedyr er fargen tørr halm og er omtrent på størrelse med et knappenålshode. De voksne rustfargede bugs er oval og flat-formet, og de kan leve i lengre perioder uten å spise. Bed bugs ofte reiser over hele landet inne i bagasje av intetanende reisende.

Bed Bug Steder

Bed bugs elsker å henge ut i nærheten av steder der folk ferdes eller sove. Den flate formen på feil kropp gjør at den kan vri seg i små folder av madrasser og spiralfjærer, samt sprekker i hodegjerder og seng rammer. Bøker som er ved siden av en seng, bilderammer, radioer og natt møbler alle gi passende gjemmesteder for insekter. Bed bugs er glad i å sette opp bolig i stoppede møbler funnet i venterom, kontorer, fly og selv restauranter.

Bed Bug Vekst

Bed bugs begynne sitt liv som egg som kvinner innskudd i lune steder. Bud bug avkom, kalt nymfer, vokse ut av sine skinn fem ganger før de når modenhet, og denne prosessen kalles molting. De lever på et måltid av friskt blod hver gang de molt, og nå full modenhet i en måned. Bed bugs er svært robust og voksne kan leve i mer enn et år mellom måltidene.

Bed Bug Mat

Måltidet valgfrihet for alle veggedyr er menneskeblod, og de foretrekker å trekke blod mens donor sover. Insektet har en skarp hud-piercing enhet på hodet som den bruker til å trekke blod fra humane donorer. Når mennesker ikke er tilgjengelig, vil bed bugs mate på varmblodige dyr som rotter, ekorn, katter, hunder og fugler. En seng bug tar vanligvis opptil 10 minutter å få i seg nok blod for et komplett måltid.

Bed Bug Bites

Felles bite steder er på ansikt, nakke og skuldre. Det er svært usannsynlig at en person kunne ha seng bugs og ikke bli bitt. Individer reagerer forskjellig på insektsbitt. Noen mennesker har ingen merkbar reaksjon på en seng bug bite, og kan få en matbit, og ikke engang vet det. Mange ganger, en person feilaktig tilskriver en bit til en annen form for insekt uten å realisere den sanne identiteten til den skyldige.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com