Hvordan Ordne Puter på en king size-seng

December 10

Hvordan Ordne Puter på en king size-seng


En king-size-seng blir den viktigste navet i et soverom. Kaster puter på sengen uten å ta hensyn til hvor du skal plassere dem resulterer i en rotete utseende. Arrangering puter på sengen kan fremheve stil og innredning av rommet ditt. Lære å plassere dem i en elegant effekt er enkelt.

Bruksanvisning

1 Lay fire europeiske puter flatt mot hodegjerde. "Euro" putene er større enn standard puter; de er vanligvis 24 til 26 inches torget. Velg nøytrale farger som hvitt eller brunfarge.

2 Plasser to standard-størrelse puter flate mot euro puter. Legg dem i midten av ryggen lag. Velg standard puter i samme nyanser som euro puter.

3 Legg mindre, dekorative puter flatt opp mot lag av vanlige. Velg dekorative puter i aksentfarger eller med mønstre som vil utfylle sengetøy og fargevalget på rommet. Du kan også legge dekorative puter i forskjellige vinkler for å legge variasjon til arrangementet eller vifte putene ut til siden.

4 Plasser en styrke eller nakkepute i front av dekorative lag, om ønskelig. Sett den foran ordning eller bruke to hyllene og plassere en på hver side av sengen mot putene.

Hint

  • Hvis putevar på din standard puter ikke samsvarer med Euro puter eller din seng spredt, plassere pute Shams eller wraps rundt dem som er av en matchende farge.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com