Hvordan lage Crabgrass Flour

February 16

Crabgrass er en svært produktiv vill gress som huseiere gjør alle mulige forsøk på å eliminere fra sine plener. Farmers kjøpe millioner av tonn med ugressmidler årlig bare for å fjerne vill gress fra sine åkre. De fleste mennesker i den vestlige verden er uvitende om at frøene av denne gress var en gang en svært ettertraktet korn for baking brød, lage grøt og fermen å lage øl. Ved å gjøre mel til brød, er crabgrass korn håndteres på en lignende måte som andre korn.

Bruksanvisning

1 Fjern mesteparten av skrog og tørket stammer fra crabgrass korn ved å helle det inn i en kornmølle og angi mill å male korn grovt. Denne første freseinnlegg bør bare knekke korn i store granulat. Catch kornet materiale i en av plastbeholdere.

2 Ta bakken korn utendørs på en vindfull dag for winnowing. Hvis du bor i et område med lite vind, kobler du en høy-drevet vifte med en skjøteledning og plassere korn badekar og den tomme karet akkurat langt nok fra vifte som du opplever en medium bris. Plasser den tomme kar på bakken eller på alle plattformer ønsket. Hold badekar fylt med grovt korn over den tomme kar og hell det gjennom lek, slik at tom bøtte til å fange det som faller inn i den. Vinden skal bare blåse bort lettere plantematerialer - kjent som "agner" - og de harde delene av korn bør samle seg i karet under. Du ønsker bare å samle de harde hvetelignende frø porsjoner. Hvis de blåse bort, er du for nær fan. Flytt renske posisjon litt lenger fra viften. Utføre hele denne prosessen renske to eller tre ganger til meget lite tørt plantemateriale forblir i det oppsamlede korn.

3 Linje cookie ark med pergament papir og hell en one-tommers lag av winnowed korn på arkene. Forvarm ovnen til 425 grader F og plassere hvert ark av korn i ovnen for å steke i 30 til 40 minutter. Flytt til et tørt sted og la den avkjøles.

4 Vask korn gjennom en sil for å fjerne overdreven forkullet støv og deretter sette korn på et tørt sted å tørke en siste gang.

5 Når du er klar til å bruke korn, male det så fint som mulig med en kornkvern. Sikt mel gjennom en sil, samle den resulterende mel i en bolle. Bruk et målebeger til å måle ut mel som du ville gjort i en hvilken som helst bakeri oppskrift.

Hint

  • Crabgrass frø er moden når den samme konsistensen av tørket hvete og kan høstes ved å kutte gresset rett under frøene med en hånd ljå. Tillat frøet hodene tørke inntil frøene faller fra hodene enkelt; deretter slå hodene på siden av en tønne, som vil samle korn frøene ned i bunnen for you.Crabgrass mel kan være av en tørrere konsistens enn hvetemel. Juster oppskrift vannbehov basert på hvordan deigen vises mens miksing, gjør det på en måte som gir mengden deig som kreves av oppskrift målinger for et brød av bread.If du foretrekker å kjøpe crabgrass korn, vil du ha store problemer med å gjøre så i Nord-Amerika. Crabgrass er ikke vokst som en cash crop i USA eller Canada. Ring din lokale helse supplement distributører for å se om de bærer det i sine bulk seksjoner.
  • Aldri samle Crabgrass frø fra hvilket som helst sted som du ikke kjenner. Siden dette gresset er vanligvis utryddet ved verftet eiere og bønder, kan plantene har blitt sprayet med ugressmiddel. Plant frø og samler inn fra din egen property.Never lage mel med frø kjøpt fra en landbruks frø selskap. De fleste grovfôr frø av slike selskaper er forberedt for planting og kan være belagt med kjemikalier for å hindre frø råte og å bistå spiring av frø.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com