Rengjøring Tips for Microfiber Furniture

January 31

Den som bestemte seg for å polstre møbler med microfiber fortjener en stor klapp på ryggen. Stoffet er slitesterk, har utseendet og følelsen av semsket skinn (til en vesentlig lavere pris) og renser eksepsjonelt godt. Microfiber møbeltrekk reagerer svært godt til sjampo samt steam-utvinning rengjøring.

Generelt vedlikehold Rengjøring

Før dyp rengjøring (sjampo eller damp), vakuummicrofiber møbeltrekk på en jevnlig basis. Når satt på, fører til støv mikroskopiske rifter i fibrene. Over tid, disse små kutt og skrammer presentere seg selv som kjedelig, slitte deler. Bruk en standard møbelmunnstykket (med eller uten børste) å støvsuge overflaten av microfiber møbeltrekk. Hvis tilgjengelig, kan du bruke et fugemunnstykke for å fjerne støv, skitt og mat smuler fra små folder i møbeltrekk.

Spot-Rengjøring flekker og søl

Nøkkelen til fullstendig fjerning av et spill er å fungere så snart som mulig. Mens utslippet er fortsatt våt, blot med en ren, hvit frotté eller tørkepapir. Unngå bruk av utskrifter, hvis mulig, fordi fargen kan blø fra håndkle på microfiber. Ikke gni microfiber; dreven rubbing kan føre til forvrengning til stoppede stoff. Fortsett å bruke rene deler av håndkle inntil det ikke mer væske kan trekkes ut fra stoffet.
Hvis en møbeltrekk spot-støvsugeren er ikke tilgjengelig, bland noen dråper flytende oppvaskmiddel i en kopp vann. Agitere blandingen for å skape store såpeskum. Ved hjelp av en ren frotté, scoop noen av såpeskum. Test på et lite synlig område av microfiber for color. Hvis det ikke er noen farge tap, påføre blandingen til utslippsstedet, ved hjelp av en overlappende sirkelbevegelse. Tørk med en annen ren, tørr klut.

Totalt dyprensing

Selv med regelmessig vedlikehold er nødvendig omtrent en gang i året dyp rengjøring. Hvis en dampmaskinen ikke er tilgjengelig, hånd sjampo microfiber. Få en bøtte, svamp, møbeltrekk sjampo, hansker og flere hvite, frotté håndklær. Trekket sjampo, som er tilgjengelig på de fleste hjem-forbedring butikker, må si for hånd sjamponering.
Bland sjampo per produsentens instruksjoner. Test et lite synlig del av stoffet for color. Bruke svamp, agitere renhold løsning for å lage massevis av såpeskum. Vri ut svampen og øse opp en liberal mengde såpeskum. Påfør såpe til microfiber ved hjelp av en overlappende, sirkulær bevegelse. Arbeid i små seksjoner, blotting med frotté håndklær som hvert område er fullført. Forsiktig omrøring med frotté håndklær er fine, men unngå tunge rubbing.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com