Hvordan erstatte gulvet bolter for en Toilet Bowl

May 2

Hvordan erstatte gulvet bolter for en Toilet Bowl


Gulv bolter sikre et toalett på gulvet og avløpsflensen. Løse eller rustne gulv bolter bør byttes ut for å hindre lekkasjer og skader på badegulvet. Erstatt gulvbolter med hjelp av en venn som kan hjelpe deg med å løfte på toalettet. Det er en god idé å erstatte voks tetningsringen mellom toalettet og gulvet når du skifter gulvet bolter. Gulv bolter og voks sel er tilgjengelig hjemme forbedring sentre.

Bruksanvisning

Fjern Gulv Bolter

1 Finn vannet stengeventilen som er bak toalettet på avløp linje som kommer fra veggen. Vri ventilen med klokken for å stenge av vanntilførselen til toalettet tank. Løft toalett tank lokket av tanken og sette lokket på et flatt underlag ut av arbeidsområdet. Spyl toalettet og hold nede flush håndtaket til det meste av vannet har forlatt tanken.

2 Fjern det gjenværende vannet i tanken med en våt / tørr vakuum. Du kan suge opp vannet i tanken med håndklær Hvis du ikke har tilgang til en våt / tørr vakuum. Åpne toalett lokket og plasser en flens stempelet over dreneringshullet. Trykk ned stempelet til å skyve det gjenværende vannet ned i avløpet.

3 Koble vannledningen fra toalettet tank. Slå av vannet linje som forbinder mutteren mot klokken med et par Kanallås tang. Linjen kobles til den eksponerte gjengede delen av påfyllingsventilen. Rengjør gjengene på fylleventilen med en klut for å fjerne den gjenværende rørleggere båndet.

4 Trekk av hettene som dekker gulvet boltene på bunnen av toalettet. Den caps vil trekke rett av bolt ender. Forsøk å fjerne mutrene som fester toalettet til boltene med en skrunøkkel eller et par skrustikke grep. Hvis boltene slår som du slår nøtter, vil du trenger å kutte boltene.

5 Rengjør bunnen av toalettet rundt gulv bolter og sted maskeringstape på området. Den maskeringstape vil bidra til å beskytte finishen på toalettet som du klipper boltene. Skjær boltene mellom bunnen av mutteren og bunnen av toalettet med et verktøy baufil. Et verktøy baufil er en liten baufil som bare festes til en ende av en baufil blad. Alternativt kan du kutte bolten med en Dremel verktøy med en cut-off hjulfestet.

6 Løft toalettet rett opp og bort fra monteringsområdet med hjelp. Toalettet kan feste til du bryte segl som er mellom flensen og bunnen av toalettet. Plasser forsiktig toalettet opp ned på en polstret underlag som en teppebelagt gulv.

Installer ny Floor bolter

7 Skrap noen gamle voks segl fra hele avløpsflensen i gulvet med en sparkel. Skyv det som er igjen av gulvet bolt ut av hakk i flensen. Plasser en liten knapp av silikon caulk på toppen av hodet av hver ny etasje bolt. Skyv bolthoder inn i sporene på flensen. Silikon vil bidra til å holde boltene stødig som du plasserer på toalettet over dem.

8 fjerne det som er igjen av det gamle voks tetning i bunnen av toalettet. Bruk en sparkel til å skrape ut voksen sel. Sett inn en ny voks segl i bunnen av toalettet og trykk den inn så mye som mulig. Dette vil hindre at voks segl fra å falle ut som du plasserer på toalettet.

9 Slå toalettet høyre side opp og satt på toalettet base over gulvet bolter, med hjelp av hjelperen. Linje bolt trådene for å gå gjennom hullene i toalettet basen. Sett deg ned på toalettet for å trykke på voks segl over flensen og sete forseglingen på bunnen av toalettet.

10 Skyv gulvet bolt skivene over endene av boltene og skru festemutterne på boltene før de er hånd. Stram mutterne jevnt med en skiftenøkkel. Skjær av overflødig bolt over mutteren med verktøyet baufil eller Dremel verktøyet. Fjern tapen fra toalettet.

11 Wrap rørleggere tape rundt gjengene på påfyllingsventilen og sett på vanntilførselen til påfyllingsventilen. Stram forbindelse med et par av Kanallås tang. Slå av vannet ventilen mot klokken for å levere vann til toalettet. Sett tanklokket tilbake på tanken.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com