Myter om Rosemary Planter

April 4

Myter om Rosemary Planter


Rosemary er en hageplante som trives utendørs i varmt vær klima, og har ofte vært fagene myter og legender. Fra gresk mytologi til Christian lore har rosmarin blitt brukt som et symbol på erindring og av romantikk og selv som beskyttende mot vonde drømmer. Selv om det nå brukes oftest som en ingrediens på kjøkkenet, er de rike mytologi rosmarin fortsatt husket.

bryllup

Rosemary er et vanlig syn i bryllup, og har vært i århundrer. I Europa har det lenge vært et symbol på troskap, og blir ofte båret av bruder under vielsen. Etter seremonien blir rosmarin dyppet inn i pokaler i løpet av toast som det nye paret løfter sin lojalitet til hverandre. Berømte bruder inkludert Anne of Cleves - hvis ekteskap til kong Henrik VIII av England ble annullert - hadde rosmarin flettet inn i håret, og det er fortsatt en europeisk tradisjon til denne dag.

Rosmarin betyr også minne, og det er med dette betyr at det er ofte gitt som bryllup favoriserer. Gaven av rosmarin indikerer at uansett hva som ligger foran oss på parets nye veien sammen, vil de huske dem som så dem til dette punktet sammen.

Kjærlighet

De romantiske mytene rundt rosmarin planter også eksisterer utenfor vielsen. I Frankrike, om en mann likte lukten av rosmarin var tenkt å være en indikasjon på hans dyktighet som en elsker. Sove med en kvist av rosmarin under puten var tenkt å bringe drømmer om en persons ekte kjærlighet, samtidig som det gir noen en kvist av rosmarin var å erklære kjærlighet.

medisinsk bruk

Det finnes en rekke myter rundt bruk av rosmarin som et forebyggende, en medisin og som et hjelpemiddel til naturlige evner. Så langt tilbake som det gamle Hellas, rosmarin ble antatt å være et hjelpemiddel for å minne; så kraftig var denne foreningen at muser og Athena, gudinnen for visdom, ble ofte avbildet holder rosmarin.

Andre myter rundt de medisinske egenskapene til rosmarin inkluderer muligheten til å produsere klar og sunn hud når du vasker regelmessig med rosmarin vann, en ungdom konserveringsmiddel, og en kur for gikt, hodepine, hukommelsestap og demens.

kristendom

Blomstene av rosmarin anlegget kan være hvilken som helst av en rekke nyanser av blått. Ifølge Christian legenden, kommer denne blå fargen fra kappen av jomfru Maria. Ved behov for et sted å henge kåpen for å holde den fra å bli skitten, hun drapert det over en rosmarin busk dekket i de tradisjonelt hvite blomster. Blomstene ble rørt av den blå kappen, og siden da har tatt på den samme blå farge. Høyden på rosmarin anlegget er også sies å være relatert til voksen høyde Kristi; ut av respekt, vil rosmarin planten vokser ikke høyere enn ham.

Beskyttelse

Selv utenfor kristne historier, er rosmarin assosiert med renhet og god. Det sies å bare vokse i hagen til den rene og rettferdige, og for å beskytte folk fra onde ånder. Demoner og andre ånder er sagt å unngå rosmarin. Denne finnes også i eventyr som har gått ned i generasjoner; i "Sleeping Beauty", prinsen som vekker hennes bannlyser den evili forbannelse ved å trykke på rosmarin. I middelalderen ble brent rosmarin tenkt å rense luften mot alt fra demoner til pesten. Kvister ble ofte utført på personen for beskyttelse mot de samme truslene. Så sent som i andre verdenskrig, ble det brent på offentlige steder for sine rensende egenskaper.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com