Vedovn Installasjon i en to-etasjes hus

April 8

Vedovn Installasjon i en to-etasjes hus


En vedovn kan settes opp i et hjem for å varme opp hele huset, eller et stort rom der folk samles. Med moderne designforbedringer, har vedovner bli effektiv på å produsere varme og fjerning av eksos opprettet fra brennende tre. For å få mest mulig ut av varmen som produseres, er det best å installere ovnen på nederste etasje av en to-etasjes hus så stiger varmen kan hjelpe varm øvre historien også. Fyring rykende opp en eksisterende peis skorstein er den enkleste og sikreste metoden for å installere ovnen.

Bruksanvisning

1 Plasser en varmebestandig pute på gulvet hvis du ikke allerede har en. Akseptable overflater inkluderer skifer, fliser og andre steiner, eller betong. En trygg størrelse er 18 inches ut fra alle sider av ovnen. Hvis du har riktig materiale på hjertet av en eksisterende peis, så dette kan ikke være noe du trenger å legge ned, men hvis hjertet ikke er stort nok til å holde ovnen, så du må sette den ut fra foran peisåpningen og plassere et passende materiale under den.

2 Plasser en varmeskjold på veggen bak ovnen, og bore den på plass med plateskruene hvis du ikke setter ovnen rett foran en peis. En peis ildsted vil være i stand til å tåle varmen fra ovnen, men vær forsiktig med avstander til nærmeste tre eller andre antennelige materialer.

3 Koble tolags skorstein rørseksjoner, ved hjelp av stålskruer. Feste nok biter, slik at røret går hele lengden av den eksisterende murverk skorstein.

4 Sett en skorstein blinkende over røret opp på taket, og skru den inn i røret. Bor i ytterkanten av det blinkende inn i murt skorstein med mur skruer. Bor et regn krage over blink med flere stålskruer.

5 Fest en pipehatt og skjerm til toppen av røret. Røret bør strekke seg minst 2 cm over toppen av skorsteinen.

6 koble et fleksibelt rør til den nedre enden av skorsteinen rør, og den ut av murverk skorstein. Fest stiv ovn varme til den andre enden av det fleksible rør og fortsette denne til utgangen fra ovnen.

Hint

  • Hvis du ikke har en peis, så den andre veien for å ha en vedovn i nederste etasje av en to-etasjes hus er å sende skorsteinen røret gjennom veggen - eller rett oppover, gjennom andre etasje og til slutt taket . Det er best å ansette en ekspert til å trygt lage hull i huset. Annet enn det, er installasjonen ganske mye det samme. Når du kjører rør gjennom en vegg av brennbart materiale, må du bruke trippel-lag skorstein rør og holde et åpent rom på ca 6 inches mellom veggen hull og rør.
  • Ta sikkerhetsforanstaltninger ved arbeid på et tak. Bruk sko med gode løpebaner for å hindre slipping, og har noen holder stigen som du går opp og ned. Alltid prøve å balansere på din egen og ikke bruke pipa som din støtte.
  • Husk å ha din ovn rør renset ut av en profesjonell feieren minst en gang i året for å hindre kreosot oppbygging og mulige pipebrann. Bruke tolags skorstein rør vil bidra til å forhindre kreosotbehandling.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com