På hvilken temperatur bør en Kenmore kjøleskap bli satt?

April 12

Oppbevaring av mat til en trygg temperatur i Kenmore kjøleskap vil redusere svinn og øke levetiden av frisk frukt og grønnsaker. Moderne Kenmore kjøleskap lar deg velge en temperatur for både kjøleskapet og fryseren via en digital kontroll panel, fjerne gjette arbeid forbundet med eksterne kontrollert kjøleskap.

Den ideelle temperaturen

Din Kenmore kjøleskapet bør settes til 37 Fahrenheit eller tre Celsius for å sikre at bedervelige matvarer er holdt frisk for størst mulig tid. Kjøleskapet er satt til 37 F når den forlater fabrikken; gang plugget i, tar motoren ca 24 timer å nå innstilt temperatur. Fryseren bør være på 0 Fahrenheit eller -18 C.

Justere temperatur

Velg om du vil at LCD-skjermen for å vise temperaturer i Fahrenheit eller Celsius ved å holde "Fridge Temp" og "Fryser Temp" knappene sammen i noen sekunder. Trykk på "Fridge Temp" -knappen for å bla gjennom de tilgjengelige spekter av temperaturer, stopper når 37 F eller 3 C vises. Tillat 24 timer for endringene trer i kraft.

Hindringer for den ideelle temperaturen

Hold antall ganger du åpner døren til et minimum for å sikre den ideelle temperaturen holdes så ofte som mulig. Unngå å lagre varm eller varm mat i kjøleskapet; alltid la beholdere avkjøles til romtemperatur før lagring. Klumpete beholdere i døren sokkelen kan holde dørene på gløtt og heve temperaturen. Sørg for at dørene stengt helt.

Normale temperatursvingninger

Temperaturen inne i kjøleskapet kan stige noe i løpet rutinetinesykluser eller perioder med høy luftfuktighet. Avrimingssykluser er avgjørende for å holde maskinen kjører effektivt og redusere naturlig is bygge opp på kondensatoren spoler. Du kan høre en fresende eller hvesing lyd når kjøleskapet er avriming. Fuktighet vises noen ganger på matemballasje og veggene i kjøleskapet når fuktigheten er høy. Temperaturen går tilbake til normalt i slike situasjoner uten behov for korrigerende tiltak.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com