Hvordan erstatte Blades på en Dixon Mower

March 25

Hvis du har en Dixon gressklipper, vet du at du kan dekke mye av bakken på en dag. Men for de som bruker klipperen til kommersielle formål eller bare klippe ofte hjemme, bør knivene sjekkes og skjerpet etter en hel dag med operasjon. Med de riktige verktøyene, og erstatte de tre bladene på Dixon klipperen bør ikke ta mer enn 10 eller 15 minutter. Dette vil spare deg fra et ujevnt klippet plenen.

Bruksanvisning

1 Ta på arbeids hanskene. Plasser dekk knekt på forsiden av klipperen og løfte hver jack tilstrekkelig til å gi tilgang til klippeaggregatet underside.

2. Plasser blokker av tre ved siden av de tre blader for å hindre dem i å rotere. Skru knivbolten ved hjelp av en elektrisk muttertrekker med en seks-punkts kontakten. Fjern bladet og gjenta prosessen for klipperens to andre blader, er forsiktig med å unngå å berøre skarpe overflaten på noen av bladene.

3 Place erstatning kniver i samme posisjon som kjedelig eller bretter bladene du fjernet. Trekk til boltene på hvert blad forsamlingen til 60 fot. Lbs. med en momentnøkkel. Slakke ned fronten på klipperen med dekk knekt.

Hint

  • Hvis du klipper i svært tørre eller sandforhold, må du kanskje erstatte klipperens blader etter to eller tre timer med bruk.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com