Sopp som vokser i skogen

June 3

Sopp som vokser i skogen


Wild sopp er bitter sopp som kan være sunt og rikelig smakfull, men ganske dyrt. Avid dyrkere, kultivatorer og landbruksorganisasjoner er pålitelige ressurser for distribusjon av skogsopp, men det finnes et bredt utvalg av spesial sopp som vokser i skogen og høstet årlig i løpet av sine respektive sesonger. Vill sopp kan finnes over hele verden, men på grunn av giftige varianter, må forsiktighet tas hensyn til ved inntak. Når du vet hvordan å få øye på dem, men kan soppsanking bli en spennende og deilig siste tiden.

Matsutake

Matsutake, som betyr "furu sopp," vokser fra november til januar sesongen, oftest i delstaten Washington, Oregon, Nord-California og Canada. Ganske populært blant japansk mat, kjøtt av matsutake sopp er hvit og brun, med en tørr, myk cap og en stout stammen.

trøfler

Trøfler er ikke så vidt funnet som andre vill sopp, vanligvis dukker opp i Kroatia, Slovenia, Frankrike og Italia, samt vestkysten av USA. De varierer i størrelse, fra en nøtt å en frukt, og vokse omtrent en fot under jorden blant røttene av eik, alm, kastanje, furu og piletrær. Trøfler er vanligvis høstes fra høsten til våren og kan påvises ved deres rynkete caps.

Gold Kantareller

Vanligvis funnet voksende blant eiketrær og bartrær, er gull chanterelle sopp høstes fra sensommeren gjennom tidlig vinter. De utmerker seg ved sin traktformet kropp, som tar på en trompet-form på hetten. Med en rik aroma, er kantareller oftere funnet i europeiske retter.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com