Hvordan lage en Hall Tree fra en dør

April 19

Hvordan lage en Hall Tree fra en dør


En hall tre gir et praktisk sted å henge jakker og hatter i vestibylen eller portrom i et hjem. Mange hall trær har også speil slik at du kan sjekke din utseende og en benk du kan sitte på å dra i støvlene. I stedet for en benk, noen hall trær har tabeller som fungerer som catchalls for e-post og andre elementer. Du kan lage en hall tre fra en gammel dør og et par andre ting. Det kan ikke være en antikk, men det kan se ut som en.

Bruksanvisning

1 Fjern all gammel finish fra bitene med malingsfjerner og bruke sandpapir for å gjøre overflaten ru. Tørk med en klut. Velg en maling eller beis som tilsvarer din innredning og påfør to strøk. Maling eller beis døren og benken, brystet eller bord for å matche. Benken, bryst eller bord skal ha samme bredde som døren. Følg med et lag med lakk. La det tørke mellom hvert strøk.

2. Fest bunnen av døren til baksiden av bordet, bryst eller benk med L-braketter og skruer. Skru en brakett i hver bak hjørnet av bordet, bryst eller benk, og den andre halvparten av L- braketten inn døren.

3 Fest et speil til den øvre tredjedel av døren. Sentrer speil på riktig høyde slik at en gjennomsnittlig voksen kunne se hans eller hennes ansikt i speilet når du står foran døren.

4 skruekroker inn døren på hver side av speilet. Avhengig av bredden av døren, kan man installere to eller fire kroker. Krokene vil holde, luer og skjerf.

Hint

  • Du kan dekke toppen av stammen med et stykke marmor eller glass kuttet til riktig størrelse. Dette legger til en dekorativ touch og beskytter treverket under.
  • Legg en pute til benken for å gjøre det mer behagelig for sittende.
  • Du kan fjerne den gamle dørhåndtak og hengsler fra døren din eller la dem på plass.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com