Slik fjerner de Compression Rings for Rørlegger

May 19

Kompresjonsringer, også kalt kompresjons beslag, brukes i avløp til enten å koble to rør sammen eller koble til en enkelt rør til en ventil for eksempel en vann utkobling. Selve ringen er en fleksibel gummi sirkel som sitter under et metall mutter og blir komprimert når mutteren trekkes til. Denne komprimering danner en vanntett forsegling som hindrer lekkasje. Fjerne en komprimering ring krever spesialverktøy.

Bruksanvisning

1 Slå av hovedvanntilførselen til huset ved å finne den rektangulære metalldekselet på tunet i nærheten av gaten. Løft opp på forsiden til du ser en knapp og slå det å stenge av vannet. I noen hus, kan du stenge av vannet ved hovedventilen nær varmtvannsberederen. Kjør kranen, vask eller skylle toalettet i nærheten av der du arbeider i huset for å fjerne overflødig vann fra rørene.

2 Legg et gammelt håndkle under røret for å fange noen drypper vann. Plasser skiftenøkkel rundt den ytre metallmutteren på kompresjonskoblingen og slå mot klokken til den er helt løs. Skyv mutteren mot veggen og trekke røret ut av kompresjonsringen.

3 Sett koblings guide inn i sentrum av kobberrøret i veggen. Guiden ser ut som en metallsylinder og leveres med kompresjonsringen avtrekker verktøy.

4 Sett gjengestangen av avtrekker inn i hullet i midten av koplingen guide. Åpne venstre og høyre armer av avtrekker og plassere dem bak metall mutter på utsiden av ringen.

5 Ta tak i T-formet håndtak på slutten av avtrekker som er nærmest deg. Vri håndtaket mot høyre for å begynne å trekke kompresjonsringen av røret. Fortsett å vri til trykkringen kommer gratis.

Hint

  • Kjøp en komprimering ring avtrekker fra en rørlegger forsyning eller hjemme forbedring senter.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com