Teaberry Gum Ingredienser

December 19

Teaberry tannkjøtt er en tyggegummi som ble produsert av DL Clark Gum Co tidlig i det 20. århundre. Det er i dag produsert av off-shoot Clark Gum Company, i Buffalo, New York. Teaberry tyggegummi var kjent for sin milde smak, som var en krysning av kanel og mynte, med en subtil kick. Den rosa tyggegummi fikk navnet det var fordi i det sørøstlige USA i løpet av den tiden, "Teaberry" referert til Wintergreen, som var rikelig i området.

ingredienser

Ingrediensene i Clarks Teaberry Gum er kunstig smak, myknere, mais sirup, tyggegummi base, sukker og kunstig farge (oppført som FD & C Red 40). Den anbefalte servering størrelse er en pinne, og tannkjøtt består av 10 kalorier, 2 g sukker, 2 g karbohydrater og ingen natrium eller fett.

Sukker

I motsetning til de fleste av tyggegummi merker som er produsert i USA i moderne tid, Clarks Teaberry Gum doe inneholder ingen kjemiske søtningsmidler, som asparatame - bare ren sukker. Tannkjøtt heller ikke inneholde vanlige tannkjøtt tilsetningsstoffer, som fenylalanin eller acesulfam, som brukes til å lage tyggegummi som tilbyr langvarig smak.

Eastern Teaberry

Navnet på tyggegummi kommer fra den østlige Teaberry, som har utspring i det nordøstlige USA og er medlem av heia (Ericaceae) familie. Den østlige Teaberry er kjent vitenskapelig som Gaultheria procumbens, og er en rhizomatous, krypende busk som vanligvis vokser 6 inches høy. Gummien er smaken er avledet fra anleggets skarpe vintergrønn duft, som er tydelig når knuses. Andre funksjoner i den østlige Teaberry inkludere sine lys rosa blomster (som er formet som urner), dyp grønn, strie tann og glanset løvverk og velduftende, scarlet frukt. Anlegget blomstrer i sommermånedene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com