Hvordan beregne størrelsen på en Air Conditioner for en Server Room

December 28

Hvordan beregne størrelsen på en Air Conditioner for en Server Room


En server huser servere, som genererer betydelige mengder varme. Bestemme størrelsen på air condition nødvendig for en server rom er litt mer komplisert enn å vurdere hvor mye kjøling som trengs for en standard rom eller hus. Prosessen krever beregning av effekten som brukes av utstyr i tillegg til andre faktorer i rommet. Konvertering målingene du få til tonnasje, måling brukes til størrelse klimaanlegg (AC) enhet, er enkel matematikk.

Bruksanvisning

En Bestem rommets opprinnelige BTU behov. Mål bredden og lengden av rommet, og deretter multiplisere de to målinger for å få rommets arealet. Multipliser arealet av 337 for å bestemme rommets opprinnelige BTU behov.

2 Bestem den totale BTU for alt utstyr som brukes i rommet. Begynn med å beregne effekten av alt utstyr. En enkel watt-time meter kan plugges inn i veggen på hver tilkobling for å måle hver enhet nøyaktig, eller du kan kontakte produsenten av enheten. Produsenten vil ha et datablad på enheten som vil fortelle maksimum og minimum watt den bruker. Multipliser effekten med 3,5 for å finne den totale BTU for enhetene.

3 Figur vinduene rom påvirkning. Beregne arealet av hvert vindu, som er vinduslengde multiplisert med vindushøyde. Multipliser arealet av sørvendte vinduer ved 870 og nordvendte vinduer ved 165. Legg summene. Multipliser den resulterende totale med 1,5 hvis du ikke har persienner eller gardiner over vinduene. Hopp over dette trinnet hvis rommet har ingen vinduer.

4 Bestem tonnasjebehovet for rommet. Legg sammen dine beregninger for rommets opprinnelige BTU behov, vil den totale BTU for alt utstyr som brukes i rommet og vinduene påvirkning. Dele resultatet med 12 000 for å finne rommets tonnasjebehovet. Klimaanlegg er vurdert av tonn er nødvendige for å kjøle et rom; beløpene er avrundet til nest høyeste 5 / 10ths av et tonn. For eksempel, hvis beregningsresultatene i 2,8 tonn, runde tallet til 3 tonn. Dersom beregningsresultatene i 4,3 tonn, runde opp til 4,5 tonn.

Hint

  • BTU behov blir påvirket av belysning og belegg. De fleste serverrom har ikke aktiv belysning eller hyppige beboere. Rund målingen opp 1/2 ton hvis du vil bruke vanlig rombelysning eller har beboerne i rommet ofte.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com