DIY bad forfengelighet Plans

November 4På et tidspunkt, forfengelighet var midtpunktet i badet. Før moderne avløp og toaletter var standard elementer i do, utsmykkede skap holdt mugger og boller for vasking, forseggjorte børste og kam sett, sølv speil og andre luksusartikler som skapte en avslappende atmosfære og gjort på badet et rom. I dag mange mennesker utstyre sine bad med billige, utilitaristiske skap og kaller det gjort. Men hvis du lage din egen forfengelighet fra en kvalitet møbel som en kommode eller brystet, kan badet bli overbærende plass fra gamle dager.

Bruksanvisning

1 Velg en kiste eller kommode med ingen skuffer eller en dyp øvre skuff slik at rørleggerarbeid vil passe. Rull vanlig hvitt slakter papir over en hard, flat overflate. Flip brystet opp ned og plassere den øverste på papiret med en 3 "kvote på baksiden.

2 Mark ryggen kvote med en blyant; dette er hvor avløp vil bli. Bruk en blyant til å spore rundt brystet slik at omrisset av det er på slakter papir. Skriv notater på papir for å minne deg på hvor støtteplater og utvendig inventar er plassert.

3 Snu brystet høyre side opp og flytte den ut av papiret. Klipp ut en mal for din bad vasken ved hjelp av papp. Plasser malen der vasken vil være innenfor omrisset av brystet.

4 Trace rundt vasken mal med en blyant. Fjern malen og skissere en disposisjon for å vise hvor du skal kutte toppen av brystet for mindre bolle av vasken. Kutt ut hele vasken disposisjon og mindre disposisjon innenfor den ved hjelp av et verktøy kniv.

5 Tape malen på toppen av brystet der vasken skal gå. Spore langs indre utskjæringen med kritt slik at du kan se det. Skrell opp malen og fjerne det.

6 Bor to hull i midten av området du har spores rundt på toppen av brystet. Bruk disse hullene til å starte en stikksag og skjær langs krittstrek med det å skape vasken åpningen. Plasser en 2-av-fire mellomlegg på hver side av åpningen for å ta hensyn til tykkelsen av benken.

7 Installer VVS forbindelser til bunnen av vasken og sett den forsiktig i forberedt hullet. Hvis du trenger klaring for avløp gjennom en øverste skuff, markere hvor kuttene må gjøres ved hjelp av en blyant. Fjern skuffen og bruke en hullsag for å gjøre kutt.

8 Lim 3-tommers tre strimler langs nedre kant av baksiden av brystet og klemme dem til stedet før de tørker. Fjern klemmene og tilsett 2 forsenkede skruer for hver stripe. Disse brikkene vil holde brystet langt nok vekk fra veggen for å passe avløp.

9 Bruk L-braketter til å feste brystet på baderomsveggen. Spre bygging lim over toppen av brystet og lå på den valgte benkeplate. Sørg for at du er fornøyd med disken plassering og trykk den på plass.

10 Fjern vask og påfør avløp tetningsmasse rundt den nederste kanten. erstatte vasken nøye og kjøre en fingertupp rundt kanten for å fjerne overflødig fugemasse og glatt finish. Vent 24 timer etter alt å tørke og koble alle avløp.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com