Hvordan Beregn Taktekking Jobs

December 4

Konstruksjon estimering er en viktig prosedyre brukes av nesten alle underentreprenører i byggenæringen. Tak estimering ligner på noen andre som du må forutse og beregne kostnader som kan eller ikke kan være kjent. Den estimering prosess har vært forsøkt mange forskjellige måter, og har vist seg vellykket for det meste, med som regel bare en liten feilmargin.

Bruksanvisning

1. Beregn det totale overflateareal av taket ved å ta målinger fra byggeplanene. Du kan bruke taket plan for å gjøre dette, men ved hjelp av forhøyninger kan være lettere, så kan du bare måle spenn av taket uten å måtte bestemme skråningen faktorer som du ville gjort hvis du brukte taket plan alene.

2 Multipliser arealet av taket av prisen på materialet (som vanligvis er priset per kvadratfot) for å få materiale koste. Hold orden på denne prisen på papir.

3 Beregn mengden og kostnaden for ekstra materialer som blinker, isolasjon og festene (disse elementene vil variere mellom ulike takmaterialer); holde styr på denne kostnaden på papir.

4 Bestem mengden av arbeidskraft, både arbeidskraft (hvor mange mennesker du trenger for å fullføre jobben) og time forventninger til ferdigstillelse. Multipliser dette tallet med de timelønn. Hold orden på dette nummeret på papiret.
Disse tall vil avhenge av en rekke forskjellige variabler som inkluderer takmateriale, størrelse og helningen på taket og graden av erfaren arbeidskraft.

5 Legg noen ekstra utstyr som trengs for å fullføre jobben (dette vil variere avhengig av hva takmaterialet du skal bruke, og utstyret du eier eller trenger å leie). Hold orden på denne kostnaden på papir.

6 Legg opp alle de beregnede tall som du holdt styr på på papir; Dette er den estimerte kostnaden for taktekking jobb.

Hint

  • Et estimat i konstruksjonen er ikke alltid perfekt, så estimatene avhenger av så mange variabler som kan endres over en liten mengde tid og forhold.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com