Slik reparerer plastmøbler Riper

December 3

Plastmøbler gir sitteplasser som er slitesterk, lite vedlikehold og beskyttet mot elementene. En ripe i plast, slik som en gressplen stol, kan utvikle seg til en større rive og ødelegge møbler. Du kan reparere plastmøbler når en ripe oppdages ved å forsegle bunnen av. Noen spesialiserte forsyninger fra en jernvarehandel eller et hjem og hage butikken vil være nødvendig, så vil noen få elementer funnet rundt huset.

Bruksanvisning

1 Spray glassrens på scratch. Tørk overflaten ren av løst smuss og skitt med en myk klut. Påfør destillert alkohol til en kant av en myk klut. Gni scratch og området rundt med kanten av duken, ved hjelp av langsomme sirkelbevegelser. La alkoholen fordampe i 10 minutter før du fortsetter.

2 Hell harpiks pulver fra en plastreparasjonssett i en liten glassbolle. Tilsett katalysatoroppløsning og rør blandingen med den medfølgende plaststav. røring Fortsett til blandingen har fått en pastalignende konsistens.

3 bruke lim på enden av stangen. Plasser den ende av stangen mot den ene side av bunnen og trykk ned. Dra stangen over scratch å sette pastaen. Gjenta dette til scratch er fylt i. La pastaen satt for hvor mye tid som er angitt i instruksjonene som følger med plastreparasjonssett.

4 Trim overflødig lim fra området hvor grunnen var med kanten av en håndverket tre pinne. Spray området med glass renere og tørk med kanten av en myk klut.

Hint

  • Dersom plasten på stolen har en "værbitt" utseende, kan du kopiere denne på området der grunnen var ved å gni det et par ganger med en fin-sandpapir.
  • Ikke la barn eller husdyr kommer i nærheten av der du blander og bruker plastreparasjonssett blanding fordi det er giftig.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com