Zucchini Vekst Cycle

November 30

Zucchini Vekst Cycle


Squash, regnes som en sommer squash, vokser best i varmt vær. Den allsidige frukt av zucchini planten er spiselig kokt eller rå, og blomstene på planten lage god salat tilsetninger.

seeding

Så frøene til zucchini anlegget etter all fare for frost har gått og jordtemperatur er minst 70 grader Fahrenheit. Squash planter foretrekker et godt drenerende planting sted med litt sur jord med en pH-verdi på 6 til 6,5 i en fullt sollys sted.

Vekst

Zucchini planter vokser godt når plantet i en gruppe. Plasser fire eller fem frø sammen med 1/2 tommers av jord dekker dem. Når spiring har skjedd, kan spirene tynnes til tre per gruppe. Anlegget produserer en lang taproot som hjelper det stå gjennom perioder med tørke bedre enn andre hagegrønnsaker. Anlegget krever tilstrekkelig vann og fuktig jord for å sette en god avling av frukt.

Pollinering Krav

Den zucchini planten er avhengig av insekter for pollinering. Anlegget produserer både mannlige og kvinnelige planter. Bees primært pollinere blomster. De kvinnelige blomster er plassert nær hovedstammen og mannlige blomster er knyttet til de viktigste stammen med mindre stammer, ifølge University of Minnesota.

Innhøsting

Slakte zucchini 40 til 50 dager etter såing. Fjern forsiktig frukt fra stammen fordi planten vanligvis begynner å heie på felles der frukten ble høstet. Anlegget vil fortsette å produsere inntil den første hard og drepte frost av høsten.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com